logo

22 MİLYON TL’LİK ARAÇLA AUTOMECHANİKA’YA DAMGA VURACAK!

22 MİLYON TL’LİK ARAÇLA  AUTOMECHANİKA’YA DAMGA VURACAK!

Otomotiv satış sonrası endüstrisi için dünyanın lider ticaret fuarı anlamına gelen Automechanika’nın Türkiye’deki tek etkinliği olan Automechanika İstanbul için geri sayım başladı. 50 yılı aşkın tecrübesiyle sektöre yön veren MOTOR AŞİN, etkinlikte sergileyecekleri otomobil ile ilgili bilgiler paylaştı. MOTOR AŞİN CEO’su Saim Aşçı, “Fuarda ana temamız sürdürülebilirlik olacak, daha çok bu konu üzerinde duracağız. Automechanika bizim için ve tüm sektör temsilcileri için çok önemli bir fuar. Biz de bu fuara özel bir konsept ile katılacağız. NANA isimli yedek parçalardan oluşturulan ve değeri 22 Milyon TL olan otomobilimizin kurulumunu Japonya’dan gelecek olan 2 mühendis üstlenecek.” Şanzıman, motor ve fren bileşenlerinden oluşan özel araç faaliyet alanımız olan yedek parçaları eşsiz tasarımıyla ziyaretçilere sunacak.” dedi.

 Kıtaların ve otomotiv endüstrisinin buluşma noktası olarak nitelendirilen Automechanika İstanbul’un 2022 yılında düzenlenen etkinliği 28 ülkeden 825 katılımcı firma ve 141 ülkeden 48.354 profesyoneli bir araya getirdi. Temel hedefi, otomotiv sektöründeki profesyonelleri, tedarikçileri, üreticileri ve tüketicileri bir araya getirmek olan Automechanika İstanbul’un bu yılki etkinliğine 22 Milyon TL değerinde ve özel tasarım parçalardan oluşacak otomobil ile katılım gösterecek olan MOTOR AŞİN, sergiledikleri teknoloji ile ziyaretçilerin dikkatini çekmeyi hedefliyor.

Ticari amaçlı bir fuardan çok daha fazlası olan Automechanika İstanbul, ayrıca sektörün lider etkinliği konumunda bulunuyor. Her türlü otomotiv yedek parça, sistem, aksesuar, bakım-onarım, yıkama-yenileme, yönetim-dijital çözüm ürünlerinin sergileneceği etkinlik 8-11 Haziran tarihlerinde TÜYAP Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

Automechanika İstanbul ile ilgili değerlendirmelerde bulunan MOTOR AŞİN CEO’su Saim Aşçı, “Her sene olduğu gibi bu sene de fuara katılımın yüksek olmasını bekliyoruz. Bizim açımızdan çok önemli bir etkinlik olacak. Firmamız tarafından getirilen ve değeri 22 Milyon TL olan 1.6 ton ağırlığındaki NANA Otomobili ile katılım göstereceğiz. Bu özel tasarım otomobilimizin kurulumunu da Japonya’dan gelecek olan 2 mühendis arkadaşımız üstlenecek. Şanzıman, motor ve fren bileşenlerinden oluşan özel araç faaliyet alanımız olan yedek parçaları eşsiz tasarımıyla ziyaretçilere sunacak.

 Tasarım dehası olarak nitelendirdiğimiz konsept otomobilimizin dışında, fuarda ana temamız sürdürülebilirlik olacak. Daha çok bu konu üzerine konuşacağız. Çiçekle Dönüşüm sergimizden ürünler de standımızda yer alacak. Ayrıca, TEMOT satın alma grubuna bünyemizde yer vererek prestijimizi arttırmak hedeflerimiz arasında bulunuyor.” dedi.

Paylaş