logo

ATILGAN’A MÜSİAD EXPO’DA YOĞUN İLGİ

ATILGAN’A MÜSİAD EXPO’DA YOĞUN İLGİ

Birlikte iş yapma kültürünün ülkemizdeki en önemli temsilcilerinden biri olan ATILGAN OTOMOTİV, uluslararası deneyimini ve yenilikçi çalışmaları ve yeni modellerini 21-24 Kasım 2018 tarihlerinde İstanbul CNR Fuar Merkezi’nde düzenlenen 17. MÜSİAD EXPO’da katılımcılar ile paylaştı.

Orta Doğu, Afrika ve İslam ülkeleri ile olan ticaretlerinin güçlendirilmesinde katkısı olan MÜSİAD Fuarı’nı Atılgan olarak önemsediklerini dile getiren Atılgan Group yönetim kurulu üyesi Salih Sami ATILGAN, uluslararası iş birlikleri ve ortaklıklara imkan sunan 17. MÜSİAD EXPO’nun oldukça verimli geçtiğini söyledi.

Farklı sektörlerdeki faaliyetleri ve uluslararası alandaki deneyimi ile katılımcıların dikkatini çektiklerini ve gördükleri ilgiden memnun kaldıklarını belirten Salih Atılgan; “Grubumuzun çalışmaya ve üretmeye olan isteği, yeni iş birlikleri oluşturma arzusu her zaman diri ve canlı olmuştur. Türkiye ve dünyadaki iş insanlarını aynı çatı altında buluşturan MÜSİAD Expo bir taraftan çok verimli ve güzel ilişkilerin başlangıcına vesile olurken diğer taraftan da mevcut müşterilerimiz ve dostlarımızla bir araya gelmemizi sağlıyor. Dünya genelinde gönül ve fikir birliği yapmış kişi ve firmaların bir araya gelmesi de ayrı bir mutluluk vesilesi. Bu birliktelik hem işini büyütmek isteyenler için bir fırsat sunuyor, hem de ülke ekonomimize büyük katkılar sağlıyor” dedi.

TÜRKİYE İÇİN DEĞER ÜRETMEYE DEVAM

Ortak amacımız Türkiye için değer üretmek, olduğunu belirten Salih Atılgan, Atılgan Grup bünyesinde faaliyet gösteren İstanbul Atılgan Otomotiv, 2007 yılından bu yana Türkiye’nin en büyük Ford Plazası olarak otomotiv adına ihtiyaç duyacağınız her konuda hizmet vermektedir. Atılgan İstanbul aynı zamanda Türkiye genelinde yer alan Ford Plazalarının en büyüğü olma özelliğini taşımaktadır. Yedek parça sektöründe yurtdışında da ülkemizi temsil eden Atılgan Grup, Romanya-Bükreş ve Ukrayna-Odessa şubeleri bulunmakta ve 25 ülkeye ihracat yapmaktadır. Ayrıca, Atılgan Grup bünyesinde İstanbul Tuzla Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyette olan Atıl-San Otomotiv’de ana sanayi ve yan sanayi için yedek parça imalatı yapılmaktadır.

500’e yakın çalışanıyla müşterilerine hizmet veren Atılgan Grup şirketleri, insan kaynakları ve Atılgan misyonundan yararlanarak müşteri sadakatini mümkün kılacak marka değerini yaratmayı ilke edinmiş ve global işbirlikleri ile bölgesel olarak büyümeyi kendine hedef belirlemiştir. Müşteri memnuniyeti ve güven üzerine kurulu hizmet anlayışı ile dünya çapında saygın markaların temsilciliğini gerçekleştiren Atılgan Grup, dünyadaki ve ülkemizdeki gelişmelere uyum sağlayarak Türkiye’de değişimin öncüsü olmaya devam etmekte olduklarını belirti.

Paylaş