logo

AYF OTOMOTİV, MOSKOVA’DA ÜRÜNLERİNİ TANITTI

AYF OTOMOTİV, MOSKOVA’DA ÜRÜNLERİNİ TANITTI

Müşteri potansiyeli ve yurt dışı ağını genişletmeyi hedefleyen Ford toptan yedek parça alanında hizmet veren AYF Otomotiv, MIMS automobility MOSCOW 2022’de yeni ürünlerini tanıttı.

Sektörünün önde gelen firmalarından AYF, bu yıl düzenlenen Uluslararası MIMS automobility MOSCOW 2022 fuarında yerini aldı. Rusya’nın başkenti Moskova’da düzenlenen ve yaklaşık 50 ülkeden 1.650’ye yakın kuruluşun katıldığı fuarda AYF, markasını ve grup ürünlerini tanıttı. AYF ürünleri ziyaretçilerin beğenisini topladı.

AYF Otomotiv hakkında bilgi veren Genel Müdür Faruk Aykan, MIMS automobility MOSCOW 2022, bizim açımızdan önemli bir fuardı, dünyanın içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılar ve Rusya ile Avrupa arasında yaşanan sıkıntılar nedeniyle buradaki firmalar yönünü Türkiye’ye çevirmiş durumda. Bunu birlik olarak iyi kullandık diyebiliriz. Bu arada Uludağ İhracatçılar Birliği bize gereken desteği ve ilgiyi gösterdi desteklerini esirgemedi kendilerine teşekkür ederiz.

Aykan, ticari olarak katılım güzeldi ama Türkiye’de düzenlenen Automechanika’ya göre düşük kaldı diye biliriz, ama orada ciddi iş potansiyeli var. Fuara katılan birçok Rus firması ile yaptığımız görüşmede aldığımız cevap Çin’de üretim yerimiz var. Oradaki fabrikamızda üretim yaptırıyoruz dediler. Çin ürünlerinin egemenliği hakim diyebiliriz. Türkiye’ye pazarı ile karşılaştırdığımızda bizim üretim odaklı ve daha gelişmiş bir pazar olduğumuzu gördüm, sonuç olarak Rusya pazarı Çin menşeili ve dışardan gelen ürünler üzerine odaklanmış diyebiliriz.

Aykan, AYF Otomotiv olarak, 20 binden fazla ürün çeşidimiz ve sektörün önde gelen tedarikçi firmaları ile hizmet vermekteyiz. Firmamızın hedefi müşterilerine kaliteli ürün ve uygun fiyat sağlayarak, sektördeki yerini korumak, yeni teknoloji ve yenilikçi hedefler ile güvenli adımlarla ilerlemektir. Hizmet olarak satış politikamız, müşteri potansiyeli ve yurt dışı ağını genişletmek Eşdeğer ürünlerde imalatçı firmalardan temin edip müşterilerimize sunmaktayız. Bunların yanında kendi markamız olan AYF ile fason üretim yapıyoruz. Ülkemizde otomotiv sanayi ve yedek parça sektörü son yıllarda büyük ivme kazanmış firma olarak özellikle yurt dışı pazarımızı da genişleterek ülkemizin ihracatına önemli kazanımlar sağlamak hedefindeyiz.

AYF markalı ürünlerimize ilgi güzeldi, birçok firma Türkiye’den almak için ilgileniyor. Bizim açımızdan iyi bir potansiyel olarak görüyorum. AYF olarak yurt dışı pazar payımızı daha da artırmayı hedefliyoruz. İlerleyen dönemlerde daha da iyi bir potansiyel yakalayacağımıza inanıyorum dedi.

Paylaş