logo

AYF OTOMOTİV MÜŞTERİLERİNE 20 BİN ÇEŞİT ÜRÜN SUNUYOR

AYF OTOMOTİV MÜŞTERİLERİNE 20 BİN ÇEŞİT ÜRÜN SUNUYOR

AYF otomotiv hakkında bilgi veren Genel Müdür Faruk Aykan, AYF Otomotiv’in gelişimi, ağustos ayında katılacakları MIMS AUTOMECHANIKA MOSCOW Fuarı ve otomotiv yedek parça sektörü hakkında değerlendirmelerde bulundu.

“ 1998 yılında YEDPA Ticaret merkezinde faaliyetine başlayan AYF Otomotiv San. Tic. LTD. ŞTİ. , bugün itibari ile 1200 metrekare kapalı alan ve 20 bin çeşit ürün ile otomotiv sektörüne hizmet vermektedir. Mevcut bayiliklerimiz ve hedeflediğimiz yeni bayiliklerimizle yolumuza devam etmeyi düşünmekteyiz. Kendi markamız olan AYF ile üretici firmalarla ortak ürün üretmeye ve geliştirmeyi hedefliyoruz. Dış ticaret alanında önceliğimiz ithalat ve ihracatımızı arttırmak, farklı piyasalara ulaşmak hedeflerimiz dahilindedir” şeklinde konuştu.

ÜRÜNLERİN GARANTİ KAPSAMINDA VEYA ÜRETİCİ GARANTİSİNDE OLMASI HİZMET KALİTESİNİ ARTIRACAK

İthal ettikleri ürünleri kendi markaları olan AYF adı altında satıp ürün çeşitliklerini arttırmayı ve markalaşmayı hedeflediklerini belirten Aykan, “Müşteri memnuniyeti ve fiyat istikrarı bizim için önemlidir. Hizmet kalitemizi artırmamız ve stoklarımızın her daim güncel olması bizi öne çıkarıyor. Satılan ürünlerin garanti kapsamında veya üretici garantisinde olmasının hizmet kalitesini artıracağını düşünüyorum. Kaliteli ürünü düşük fiyat ile değil, hak ettiği fiyatı ile satılması gerektiği kanısını destekliyorum. Mevcut pandemi koşulları ve üretim maliyetlerindeki maksimum artışlar ve hammadde tedariğinde yaşanan sıkıntılar piyasadaki ürünlerin varoluşunu olumsuz yönde etkilemiştir. Bir süre daha ithalattaki aksaklıklar, enerji maliyetlerindeki artışlar ve kesintiler, lojistik faaliyetlerindeki maliyetin yükselmesi ve kurlardaki dalgalanmalar fiyat istikrarını olumsuz yönde etkilemektedir. Buna karşılık yetkili kurumların aldığı önlemler neticesinde bir kısım iyileştirmeler olsa da piyasalar hala beklenen seviyelere ulaşamamıştır ve faizdeki beklenen düşüşler sağlanamamıştır” İfadelerini kullandı.

AYF OTOMOTİV MIMS AUTOMECHANIKA MOSCOW FUARINDA ÜRÜNLERİNİ TANITACAK

Aykan ,”Bizlerde iş ortaklarımıza B2B üzerinden ulaşım sağlayıp hızlı, uygun fiyatlı ve güvenilir kargo hizmeti sunmaktayız. İthalatlarımızı Çin, Avrupa ve orta Asya’nın yansıra diğer ülkelerle de çeşitlendirmeyi planlıyoruz. İhracatımız açısından ise Ağustos ayında yapılacak olan MIMS AUTOMECHANIKA MOSCOW fuarına katılımcı olarak bulunacağız ve akabinde diğer fuarları da takip edip katılmayı hedefliyoruz. İnternet üzerindeki alışveriş uygulamaları müşterilerimizin ticari faaliyetlerini olumsuz etkilemiştir. Bu konuda da ilgili makamların, firmaların sorunlarını çözümlemek adına gerekli adımları atması gerektiğini düşünüyorum.

Bu vesileyle tüm meslektaşlarıma ve YEDPA Ticaret Merkezinde faaliyet gösteren komşularımıza ve iş ortaklarımıza öncelikle sağlıklı yaşam, işlerinde bereket ve bol kazançlar dilerim” dedi.

Paylaş