logo

Başak Oto ‘Port bagaj’ imalatına başladı

Başak Oto ‘Port bagaj’ imalatına başladı

Tuning piyasasında Tuningport markası adı altında 6500 çeşit ürün çeşidiyle hizmet veren Başak Oto ‘Port bagaj’ imalatına başladı.

Port bagaj imalatına iddialı giren Başak Oto, tamamen dayanıklı ABS malzemeden üretiliyor. Ultraviyole ışına, yağmura, rüzgara ve dış darbelere karşı dayanıklı. Port Bagaj modelinde kaliteli süspansiyon ve kilit sistemi kullanılmış 250 litre kapasitesi var. 350 litre ve 420 litre olarak 3 modeli daha bulunuyor. Bu ürünler; siyah, gri, beyaz ve parlak siyah (piano black) olmak üzere 4 renk seçeneği ile satışa sunuldu.

Başak Otomotiv firma ortağı Serkan Karabulut,firma olarak oto aksesuarları grubundaki tüm yenilikleri yakından takip etmekte ve ürün çeşidine her geçen gün yeni ürünleri eklemekte olduklarını belirtti. Özellikle oto aksesuar alanında perakende ve toptan satış ağlarını genişletmeyi hedeflediklerini, Tuningport markaları ile port bagaj imalatında müşterilerine gerekli kalite ve dayanıklılığı sunmayı amaçladıklarını söyledi.

Serkan Karabulut, YEDPA Ticaret Merkezi’ndeki B Caddesinde 500 metrekarelik showroomlarına, YEDPA karşısına kurdukları yeni şubeleriyle, perakende ve montaj faaliyetlerinin yanında internetten satış için kurduğu e-ticaret sitesiyle Türkiye’nin her yerindeki müşterilerine hizmet vermekte. Serkan Karabulut, “6500 ürün çeşidiyle müşterilerimize hizmet sunmaktayız. Silecek, cam filmi, branda, xenon, sis, ampul, led, paspas, dış aksesuar, iç aksesuar, kriko çeşitleri, jant kapakları, koltuk, anten gibi oto aksesuar alanında geniş bir ürün yelpazesiyle hizmet vermekteyiz. Oto aksesuar alanında Tuningport markası adı altında hizmet ağımızı genişleterek ithalat ve ihracat çalışmalarımızı sürdürmekteyiz” dedi.

Serkan Karabulut, “Firmamız yeniliklere açık bir firma olarak kendimizi her geçen gün yenileyerek müşteri taleplerini taahhüt edildiği şekilde sağlamak ve beklentilerinin üzerinde çözüm sunmak arzusundayız. Firma olarak her zaman otomotiv değer zincirinin her alanında verimli ve karlı hizmet vermeyi hedefleyen değerli bir otomotiv aksesuar şirketi olma arzusunda” şeklinde konuştu.

 

Paylaş