logo

EKOL RULMAN SEKTÖRDE 29 YILLIK TECRÜBE İLE HİZMET VERİYOR

EKOL RULMAN SEKTÖRDE 29 YILLIK TECRÜBE İLE HİZMET VERİYOR

 

Ekol Rulman Yönetim Kurulu Başkanı Metin İnce, “29 yıllık iş tecrübemizle Her türlü endüstriyel ve otomotiv rulman ihtiyacınızı uygun fiyat politikası ve Ekol rulman güvencesiyle gereken desteği vermeye hazırız” dedi.

Metin İnce, “Ekol Rulman olarak, Rulman ithalatında Türkiye’nin önde gelen Kuruluşları arasında yer alan firmamız 1992 yılından bugüne Türkiye’de 1800’den fazla sanayi kuruluşuna hizmet vermektedir. Temel faaliyet alanımız; rulman ve güç aktarma sistemlerinde standartlara uygun dünyanın en kaliteli ürünlerini ithal ederek uygun koşullarda müşterilerimizin hizmetine sunmaktayız. En kaliteli ve uygun fiyatlı rulman ithalatçısı olmak vizyonu ile uluslararası Rulman ve güç aktarma sistemleri kullanıcılarının tercih ettiği iş ortağı olmak misyonu doğrultusunda faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz” şeklinde konuştu.

Ekol Rulman : Sanayi Rulmanları, İğneli Rulmanlar, Lineer Sistemler, CNC Fener Mili rulmanları, V kayışlar, Flender Burçlu kasnaklar, Flender Kaplinler, Paslanmaz Zincirler, Zincir Dişlileri, Sızdırmazlık Ekipmanları keçeleri ürünleri tedarikçisiyiz. Müşterilerimizin ihtiyacını doğru belirleyerek, ihtiyaçlarını tam ve doğru şekilde karşılayacak çözümler sunuyoruz diyen İnce, “Türkiye’nin en kaliteli ve uygun fiyatlı rulman ithalatçısı olmak vizyonu ile uluslararası Rulman ve Güç aktarma sistemleri kullanıcılarının tercih ettiği iş ortağı olmak başlıca hedeflerimiz arasında yer alıyor” ifadelerini kullandı.

Yüksek performans

Metin İnce, “Çağdaş kurumsal bir iş anlayışıyla benimsenmiş olan firmamız müşteri haklarına saygılı ve geleneksel değerlere bağlı kalarak kaliteli ürün pazara sunmaktır. Rulman ithalatında dünyanın önde gelen markaları ile çalışıyoruz, özel talep ve teklif doğrultusunda belirtilen sürelerde ithal edip teslimatını yapmaktadır. Stoklarımızda bulunmayan acil ihtiyaçlarınızda en kısa sürede ve ekonomik olarak temin etmekteyiz. Bu amaçlarımızı gerçekleştirirken de dünya standartlarını her zaman göz önünde bulunduruyoruz. Kaliteden ödün vermeden müşterilerimize uzun yıllar tam performansta çalışacak ürünler sunuyoruz” ifadesinde bulundu.

windows 10 home lisans satın al

Paylaş