logo

GKL AUTO SPARE SPARTS OTOMOTİV SANAYİSİ İÇİN EN İYİSİNİ ÜRETİYOR

GKL AUTO SPARE SPARTS OTOMOTİV SANAYİSİ İÇİN EN İYİSİNİ ÜRETİYOR

Otomotiv Plastik aksamları üretiminde öncü firmalarından GKL ürünlerini Automechanika İstanbul’da ziyaretçileri ile bir araya geldi.  

GKL Otomotiv yönetim kurulu başkanı Selim Parlak, “2006 yılında kurmuş oldukları GÜMÜŞKALE İÇ VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ. hafif ticari ve binek araç gurupları için yan sanayi yedek parça üretiyoruz. Otomotiv Plastik aksamları üretiminde bugün itibarı ile 20 000 m² kapalı alanda ürün çeşitliliği ile hizmet veriyoruz. Hep birlikte büyüdük ve büyümeye devam ediyoruz” dedi.

Parlak, “Firmamız, kaporta ve dış trim aksamı, aydınlatma gurubu ve ekipmanları, karoser aksamı tarzı ürünler üretiyoruz, AR-GE ekibimiz, tasarım kadromuzla toplamda 20 bin üzerinde ürün çeşitliği ile müşterilerimizin talepleri doğrultusunda ürün çeşidimizi genişletmeye devam ediyoruz.  Firmamız ve şahsım ve firma olarak ülke ekonomimize katma değer katacak çalışmalar yapmayı ekip olarak görev edindik. Ürünlerimiz yurt dışında da gereken kabulü görmüş ve 20’den fazla ülkeye ihraç edilmekte ülke sayısını artırmak öncelikli hedeflerimiz arasındadır.

GKL Markası olarak ürün kalitesine çok önem veriyoruz, markamızı vurduğumuz her ürünü kendi çocuğumuz gibi olduğunu düşünüyoruz. Kalite açısından problem yaratmayacak, kaliteli ürüne önem veren müşteriler öncelikli tercihlerimiz arasında. Başta Alman araç gurupları Fransız araç gurupları olmak üzere hafif ticari ve binek tüm araç guruplarının üretimine başladık daha önce de belirtiğim gibi ürün çeşitliliğimizi artırmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

“GKL ürün geliştirme peşinde koşan öncüler arasında oldu”

GKL Otomotiv yönetim kurulu başkanı Selim Parlak, “Markamızı ayrıcalıklı olarak öne çıkaran başlıca çalışmamız uzun yıllardır bu işin peşinde koşan öncüler arasında olmamız, yurt dışında ürün geliştirme bölümlerinde çok aktif çalıştık. AR GE çalışmalarına çok önem vermekteyiz, ülkemizde ürün üretimi yoğun olmadığı dönemlerde Avrupa ve uzak doğu ülkelerine ürün götürüp geliştiren az firmalardan biriyiz diye bilirim, dışarıda ürün geliştirmek ve dışa bağımlılık ülkemiz ve sektörümüz açısından dezavantajının farkında olduğumuzdan özelikle plastik aksam ürünlerinin ülkemizde rahatlıkla yapıla bileceği için üretimimizi bu tarafa kaydırdık, burada üretmeye başladık, sonuçta Avrupa veya uzak doğuda üretip ülkemizde üretilemeyen hiçbir ürün olmadığını düşünüyoruz.

Otomotiv sektörü ülkemiz açısından oldukça önem arz eden bir sektör ülkemizin üretimle kalkınacağının farkında olan bir marka olarak sorumluluklarımızın farkındayız. Yola çıkarken örnek aldığımız büyüklerimizi bıraktığı sorumluluğu daha yukarı seviyelere taşıyarak ülkemiz ve sektörümüz açısından en iyisini yapmak prensibini hedef aldık, GKL MADE IN TÜRKİYE’yi üretmeye ve geliştirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Paylaş
Etiketler: » » »