logo

MAJOR OTOMOTİV PICK-UP SEGMENTİNDE İDDİALI

MAJOR OTOMOTİV PICK-UP SEGMENTİNDE İDDİALI

PICK-UP segmentindeki araçlara ürün ve hizmet sunan Major Otomotiv satış Müdürü Levent Söl, PICK-UP segmentinde yaptıkları çalışmalar ve yeni projeleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Levent Söl, “Major Otomotiv Sektördeki 10 yıllık deneyimimizi daha iddialı projelerle aktarmak ve iddiamızı ortaya koymak için yola çıktık. Amacımız, alışılmışın ötesinde yeni bir anlayışla sektörüne her alanda kalite katan bir marka oluşturmak. PICK-UP segmentindeki araçlara arka kasa kapama çözümleri ve araç taşıma ekipmanları sunuyoruz. Kasa kapama çözümlerinde 2021 yılından itibaren kompozit kabin üretimine başladık ve uluslararası standartlarda özgün ürünler üretiyoruz. Araç taşıma ekipmanlarında ise yalnız PICK-UP değil tüm segmentteki araçlara hem araç üstü taşıyıcılar hem de çeki demirleri ile uluslararası markaların satış ve montaj hizmetlerini veriyoruz.” dedi.

“Bursa’daki üretim tesisimizde kapasite ve ürün çeşitliliğini arttırmayı hedefliyoruz”

Levent Söl, bu yıl üretime daha çok ağırlık veriyoruz, dolayısıyla yatırımlarımız Bursa’daki üretim yerimizde hem kapasite hem de ürün çeşitliliğini arttırma yönünde gerçekleşiyor. Ülkemizde satışı olan PICK-UP segmentindeki araçların haricinde global pazarda yer alan PICK-UP modellerine de kompozit kabin ürünleri hazırlıyoruz, hedefimiz kendi alanında global marka olmak gayretinde olduklarını belirtti. 

“Kalite üzerinden rekabet etmek istiyoruz”

Levent Söl, amacımız kalite üzerinden rekabet etmek. Otomotiv sektörünün aksesuar alanındayız. Bu alanda maalesef ağırlıklı olarak fiyat ön planda. Kalite arandığında ise hep ithal ürünler karşınıza çıkıyor. Major Otomotiv olarak bunu kırmak bizim şu anki en büyük motivasyonumuz, dolayısıyla fiyat rekabetine takılmadan daha iyi ürünler sunarak ve daha iyi hizmet vererek rekabeti yukarı çekiyoruz. Bu çok zor bir şey ama zoru seviyoruz. Önemli olan bunu kullanıcıya doğru bir şekilde anlatabilmektir. Çünkü, kullanıcı ödediğinin karşılığını tam olarak alıp almadığına bakar ve bu noktada da haklıdır. Bunu doğru anlatabildiğiniz ölçüde başarılı oluyorsunuz. Biz Major otomotiv olarak bu konuda iddialıyız.

Yaptığınız işin arkasında durmak tüm sektörler için geçerli bir kaide. Günümüzde otomotiv üreticileri bile özellikle yeni çıkardıkları modellerde üretim hataları yapabiliyor. Ancak anında müdahale ile geri çağırma ya da koşulsuz değişim gibi metotlar ile çözüm sağlanıyor. Sorun her daim olabilir, önemli olan sizin hızlı ve çözüm odaklı olmanız, hizmet kalitesi, özellikle satış sonrası hizmet kalitesi bizim en hassas ve iddialı olduğumuz konulardan biridir.”diye konuştu.

“Tüketici beklentilerini ve tercihlerini iyi analiz etmeliyiz”

Levent Söl, “Otomotiv sektörü daima dinamik bir sektördür. Tüketici davranışlarını takip ederek otomotive yansıyan kısmını göz önüne almak zorundayız. Tabi teknolojik gelişmeler de tüketici beklentilerini ve tercihlerini etkiliyor. Biz de bu gelişmelere paralel olarak kendi payımıza düşen bilgilerle gelecek planlarımızı oluşturuyoruz. Benim kendi fikrim; otomotiv sektörünün geleceğinde önemli değişimler olacak.

Major Otomotiv olarak, PICK-UP segmentinin geleceğine inanıyoruz. PICK-UP segmenti araçlar hem arazi kabiliyetleri hem de düz yol konforları ile her zaman kullanılan, ülkemiz için de ideal araçlardır. Üstelik yük ve yolcu kısmının ayrı olması önemli bir avantaj saplıyor. İşte biz de bu noktada kompozit camlı kabinlerle, araçlarda bütünlük oluşturan, tasarımlı ve estetik çözümler sunuyoruz. İlgilenen herkes bizimle iletişime geçebilir. Memnuniyetle yardımcı oluruz.” dedi.

www.majorotomotiv.com

Paylaş