logo

MCY SİGORTA RİSKLERİNİZ İÇİN TÜRKİYE’NİN ÖNDE GELEN SİGORTA ŞİRKETLERİYLE ÇALIŞIYOR

MCY SİGORTA RİSKLERİNİZ İÇİN TÜRKİYE’NİN ÖNDE GELEN SİGORTA ŞİRKETLERİYLE ÇALIŞIYOR

MCY Sigorta işletme sahibi Coşkun Yıldız, “MCY Sigorta, günümüz gelişen sigortacılık sektörünün bir adım önünde olmayı hedeflemiş, içinde bulunduğu hizmet sektörüne doğru bilgi ile kaliteli hizmeti ilke edinmiş sigorta acentesidir” dedi.

MCY Sigorta, sektöründe yenilikçi ve girişimci bir ruhla sigortacılık sektöründe bölgesel lider olma vizyonu ile adım atmış bir firma.  MCY Sigorta işletme sahibi Coşkun Yıldız, “MCY Sigorta, günümüz gelişen sigortacılık sektörünün bir adım önünde olmayı hedeflemiş, içinde bulunduğu hizmet sektörüne doğru bilgi ile kaliteli hizmeti ilke edinmiştir. MCY sigorta olarak Müşterilerine daha iyi hizmet vermek adına Türkiye’nin önde gelen sigorta şirketleri MAPFRE SİGORTA, UNİCO SİGORTA, BEREKET SİGORTA, QUİCK SİGORTA, NEOVA SİGORTA gibi Türkiye’nin köklü sigorta şirketleri ile çalışmaktayız” şeklinde konuştu.

MCY sigorta olarak daima ulaşılabilir olmak yenilikçi ve bu alanda öncü olmak gayretindeyiz

Yıllarca sigortacılık alanında, değişime ve gelişime açık kadrosu ile sektöre yenilik katmış bir sigorta acentesidir diyen Yıldız, “Satış öncesi ve satış sonrası hizmette her zaman müşterilerimizin yanında olmak daima ulaşılabilir olmak yenilikçi ve bu alanda öncü olmak, teknolojisi ile güven sağlamak, Müşteri ve en önemlisi çalışanlarına eğitim ile destek olmak gayretindeyiz” ifadesinde bulundu.

Yıldız, “Geçmiş dönemde sürekli bahsettiğimiz ama kavramakta zorluk çektiğimiz dijitalleşmenin tam ortasına düşmüş olduk. Bu süreçte çalıştığımız çeşitli paydaşlarımızı teknoloji ile desteklememizin, yeri geldiğinde sağlayacağımız esnekliklerin ve finansal desteklerin ne kadar önemli olduğunu gördük. Bu da sektörün daha hızlı ilerlemesine ve büyük yatırımlar yapmasına olanak sağlayarak yeni nesil sigortacılık kavramını hayatımıza soktu. Finansal hizmetlerin giderek mobil üzerinden hizmet vermeye başlaması özellikle de başta bankacılıkta olduğu gibi sigorta sektörünü de yeni nesil sigortacılığa doğru ilerlettiğini görüyoruz. Yeni nesil sigortacılığın merkezinde öne çıkan ilk özellik ise müşteriyi merkeze almasıdır. Yani bir müşteriyi istediği anda kullanım alışkanlıklarına göre kolay bir şekilde risk yönetimi hizmetinden yararlandırabilme ve hatta farkındalığı yoksa müşteriye bu farkındalığı kazandırma şeklinde de özetleyebiliriz. Önümüzdeki süreçte sigorta şirketlerinin ve iş ortaklarının kazandığı değil müşterilerin de yaratılan değere ortak olduğu modeller ön plana çıkacak. Özellikle sigortaya dair farkındalığı artırmamız ile birlikte sektörün daha da büyüyeceğini söyleyebiliriz, sektörde yenilikçi ve bu alanda öncü olmak gayretindeyiz” açıklamasını yaptı.

Paylaş