logo

MÜSİAD OTOMOTİV SEKTÖR KURULU TOPLANTISI YEDPA’DA GERÇEKLEŞTİ

MÜSİAD OTOMOTİV SEKTÖR KURULU TOPLANTISI YEDPA’DA GERÇEKLEŞTİ

YEDPA ev sahipliğinde MÜSİAD Otomotiv sektör toplantısı gerçekleşti, sektörün geleceğine yönelik Türkiye otomotiv sektöründeki gelişmeler ele alındı.


YEDPA Yönetim Kurulu Başkanı ve İTO Yönetim Kurulu Üyesi Salih Sami Atılgan’ın davetiyle, MÜSİAD Otomotiv ve Ulaşım Araçları Sektör Kurulu Başkanı İsmail Altın başkanlığında gerçekleşen toplantıya; MÜSİAD’ın otomotiv sektör kurulu üyeleri, başkan ve başkan yardımcıları, sektör temsilcileri ile sektör paydaşları katıldı.

Türkiye otomotiv sektöründeki gelişmeler, otomotiv pazarında Türkiye’nin yeri, elektrikli otoda Türkiye’nin pazar payı, milli teknoloji ürünleri üretmesini; aynı zamanda yan sanayi ve yeşil dönüşüm ile ilgili de çalışmalar ve özelikle ikinci el piyasasında yaşanan sıkıntıların giderilmesi bakanlık düzeyinde yapılan görüşmeler ve düzenlemeler ele alındı. Sektör temsilcileri yaptıkları çalışmalar ve sektör hakkında yapılması gereken öneri ve fikirlerini beyan etikleri otomotiv sektörü adına önemli konuların yer aldığı bir toplantı gerçekleşti.

Paylaş