logo

NİSSAN AVRUPA ÇAPINDAKİ ORTAKLIKLARINI TÜRKİYE’YE TAŞIDI

NİSSAN AVRUPA ÇAPINDAKİ ORTAKLIKLARINI TÜRKİYE’YE TAŞIDI

15 yıldır inovasyon tutkusuyla uzmanlıklarını birleştirerek ortaklıklarını sürdüren TotalEnergies ve Nissan, birlikte birçok başarı hikayesi yazdı. Yıllardır süregelen ortaklık, sürücülerin ihtiyaç ve beklentilerine tam olarak uyarlanmış üstün performanslı ürün ve hizmetler geliştirmeyi mümkün kıldı. Avrupa çapındaki ortaklıklarını Türkiye’ye taşıyan Total Turkey Pazarlama ve Nissan Türkiye yeni bir anlaşmaya imza attı. Nissan Türkiye, yapılan anlaşma ile önümüzdeki 3 yıllık süre zarfında Türkiye’de Nissan Orijinal Motor Yağları’nı müşterileriyle buluşturacak.

 

Bu güçlü ortaklık ve iş birliğinin ürünü Nissan Orijinal Motor Yağları, TotalEnergies’in madeni yağ alanındaki uzmanlığıyla geliştirildi. Nissan araçların özel motor gereksinimlerini karşılayacak şekilde tasarlanan Nissan Orijinal Motor Yağları, ortak mühendislik çalışmalarının bir sonucu olarak, motorun maksimum performansla çalışmasını sağlamak, zararlı gaz emisyonunu düşürmek ve yakıt ekonomisi sağlamak için özel olarak geliştirildi. TotalEnergies – Nissan ortaklığında geliştirilen motor yağlarının performansı yarış pistlerinde test edildi ve onaylandı.

 

Total Turkey Pazarlama Genel Müdürü Emre Şanda iş birliği hakkında şunları söyledi: “Nissan ile Avrupa çapındaki ortaklığımızı Türkiye’ye taşımaktan mutluluk duyuyoruz. Uzun vadeli iş birliğimiz, her iki şirketin de otomotiv endüstrisine teknolojik verimlilik sağlama vizyonunu yansıtıyor. İnovasyon ve teknoloji temelinde inşa edilen bu iş birliği kapsamında, Nissan Türkiye ile birlikte üstün performanslı özel ürünlerimiz sayesinde Nissan satış sonrası hizmet şebekesi ve son kullanıcılarına yüksek müşteri memnuniyeti sağlamayı hedefliyoruz.”

Paylaş