logo

OTO ERBAYLAR Oto Aksesuarında 40 yılık tecrübe sunuyor

OTO ERBAYLAR Oto Aksesuarında 40 yılık tecrübe sunuyor

 

Oto Aksesuar alanında NIKEN markasıyla adını duyuran OTO ERBAYLAR ürün gamında mevcut ürünleri dünya çapında gerçekleşen Automechanika 2018 organizasyonunda sergiledi. Firma hakkında bilgi veren Oto Erbaylar Satış Müdürü Melikşah Bayram, 40 yılık bilgi birikimi ve tecrübeyi müşterilerinin hizmetine sunduklarını belirti.

Melikşah Bayram,  “Geniş ürün yelpazemiz ve yüksek stok kapasitemizle ile müşterilerimize hızlı sevkiyat ve rahat seçim imkanı sunuyoruz. Sadece Türkiye’de değil dünya oto aksesuar pazarını yakından takip ediyor sektörün ihtiyaçlarını hızla ürün yelpazemiz içine dahil ediyor. Tüm dünya üzerinde en iyi fabrikalarla uzun yıllara dayanan iş birliklerimiz sayesinde ürünleri en iyi fiyatlarla sunuyoruz.

Oto Erbaylar olarak, 1978’den bugüne 40 yılık bilgi birikimi ve tecrübemizle oto yedek parça sektöründe 5000’in üzerinde ürün çeşidi, 50 ana kategori, 800 iş ortağı 25 ülkede temsilcilikler ile hizmet vermekteyiz. Profesyonel satış personellerimizle, Türkiye genelinde 800’ün üzerinde müşterimizle iş birliğimizi yürütüyoruz. Periyodik olarak müşteri ziyaretlerini gerçekleştiriyor, müşterilerin taleplerini analiz ediyor ve yeni ürün tanıtımları yaparak güncel siparişlerini topluyoruz.

Tecrübeli Dış Ticaret personel kadromuzla, özel olarak talep ettiğiniz ürünler için sizlere fiyat, pazar, ve kalite araştırması yapıyoruz. Dünyanın birçok noktasından siz değerli müşterilerimize OTO ERBAYLAR kalitesinde ithalat hizmeti sunuyoruz.

Yerli ve Yabancı pazarda uzun yıllardır anlaşmalı olduğumuz üreticilerle; en iyi kalitede ürünler imal ettiriyor dünyanın 25 ülkesine ihraç ediyoruz. Geniş ürün yelpazemiz, rekabetli fiyatlarımız, hazır stok ve hızlı sevkiyat avantajımız firmamızı Global Sektör ‘de bir adım öne çıkarıyor. Deneyimli kadromuz, yakın ilişkileri sayesinde dünyanın her noktasındaki müşterilerimizi yeniliklerden haberdar ediyor, Oto Aksesuar sektöründeki tüm gelişmeleri yakından takip etme fırsatı sunuyor” dedi.

Paylaş