logo

OTO ERKAN FORD YEDEK PARÇA TEDARİĞİNDE YENİLİKÇİ ÇÖZÜMLER SUNUYOR

OTO ERKAN FORD YEDEK PARÇA TEDARİĞİNDE YENİLİKÇİ ÇÖZÜMLER SUNUYOR

OTO ERKAN Genel Müdürü Umut Kurtar, “Yıllardır Oto Erkan olarak sektörde kaliteli ve başarılı hizmet vermenin gururu ile yaklaşık 45 yıldan fazla bir süredir Ford yedek parça tedariğinde yenilikçi çözümler sunuyoruz” dedi.

“VOX ve LENOX markalarımız yanı sıra 2000’den fazla ürün grubumuz ile hizmet vermekteyiz”

Umut Kurtar, “Yedek Parça Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin, 1971 yılında binek ve hafif ticari araçların yedek parça ticaretini yapmak üzere kurulmuş bir firmamız, Şirketin ana faaliyet konusunu Ford grubu yedek parçaları oluşturmakta ve buna paralel olarak imalat sanayi ve ithalat alanında gelişmelerini sürdürmektedir. OTO ERKAN, VOX ve LENOX adı altında kendi ürünlerimiz yanı sıra sektörde kendini kabul ettirmiş çeşitli markaların da satışını gerçekleştirmekte. 2000’den fazla ürün grubumuz ve 10 ‘dan farklı tedarikçi kanalımızla beraber hizmet vermekteyiz.  Firmamızın temel politikası, müşterilerine kaliteli ürün ve uygun fiyat sağlayarak sektördeki yerini korumak, yenilikçi hedeflere güvenli ve emin adımlarla yürümektir” şeklinde konuştu.

“Yenilikçi yaklaşımlara entegre ekibimiz var”

Umut Kurtar, Ford gurubu alanında profesyonelleşen ekibimiz ile müşterilerimizin istekleriniz doğrultusunda ürün tedariki, üretim, talep ve adetlere göre malzeme üretimi ve ithalatı yaptıklarını söyleyen Kurtar, “Mevcut stoklarımızda olan ürünlerin devamını veya müşterilerimizden gelen talepler doğrultusunda ithalat kanallarımız sürekli açıktır. Ticaret yaparken birinci önceliğimiz müşterilerimizin sonuçtan memnun kalmasıdır. Müşterilerimize sunduğumuz çok çeşitlilik ve ürün portföyümüz hakkında zamanında teslimat ve alanında uzman ekibimiz ile sürdürdüğümüz destek doğrultusunda, müşterilerimiz akıllarına takılan ne varsa temsilcimize sorabiliyor ve yaptığımız çalışmalarımız müşteri odaklıdır, müşterilerimiz birlikte büyüyoruz” ifadelerini kullandı.

“Yaptığımız işin ülkemiz ve sektörümüz açısından ne kadar önemli olduğunun farkındayız”

Ülke ekonomimizin geleceği Otomotiv endüstrisinde gördüklerini belirten Kurtar, özelikle otomotiv endüstrisinde yaşanan çip krizi, pandemi gibi dönemlerde yenilikçi yaklaşımları çalışmalarına entegre ederek müşterilerine gereken desteği sağladıklarını belirtti. Kurtar, “Yaptığımız işin ülkemiz ve sektörümüz açısından ne kadar önemli olduğunun farkında olarak tedarik zincirinin bir halkası olan firmamızda, tüm dünyada yaşanan gelişmelere paralel olarak değişen tüketici beklenti ve ihtiyaçlarını karşılamaya devam ettik.  Yedek parça tedarikçiliğinde yaklaşık 45 yıldan fazla bir süredir sizlere hizmet veren firmamız, yıllardır en kaliteli güvenilir hizmeti sunarak, düzgün bir şekilde hizmet verme ilkesiyle hareket ederek hem müşterilerimize hem de sektöre güven vermenin gururunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Paylaş