logo

OTO İSMAİL OTOMOTİV ANKARA DEPOSUNU HİZMETE AÇTI!

OTO İSMAİL OTOMOTİV ANKARA DEPOSUNU HİZMETE AÇTI!

Sektörün lider firmalarından Oto İsmail Otomotiv, hedeflerinin; müşterilerimizin beklentilerinin de ötesine geçerek en iyi olmak ilkesiyle hareket ederek Ankara deposunu hizmete açtı.

Ankara Deposunda, Dinamik Depoma Yönetim Sistemiyle Ankara içerisine aynı gün, diğer illere daha da hızlı teslimat yapıyor. Depo 2400 metrekare oturum alanı mezanin raf sitemi ile depolama alanı 7000 metrekare alan da 20.000 kaleme yakın ürün çeşidi 350.000 parçaya yakın ürün adeti bulunmaktadır. Çevre ve yakın illerin talep durumuna göre ürün gamı çeşitlendirilecektir. Depo Ankara Kahramankazan ilçesinde Selpa sanayi sitesinde yer almaktadır. Çevre yoluna 15 metre otobana 1 km mesafede Akıncı lojistik üssüne 5 km mesafede yer almaktadır. Depolama alanlarına yakın şehir merkezine 15 km mesafede bulunmaktadır. Depo öncelik olarak Ankara ve çevre illere daha sonra Türkiye’nin büyük bölümüne hizmet edecektir.

Oto İsmail Otomotiv, Türkiye’deki tüketicilerin doğru ve uygun fiyata, araçları için yedek parça tedariki yapabilmelerini ilke edinmiş. Bunun için de pazara yeni girmiş ve Türkiye’de satışı bulunan binek ve ticari araçların yan sanayi ve orijinal ürünlerin stokunda bulundurarak müşterilerine çeşitlilik sağlayarak, ihtiyaç ve beklentilerini en doğru şekilde anlayarak, alternatif dağıtım kanalları ile beraber, kaliteli ürünleri en uygun fiyatla ulaştırmayı hedefliyor.

Oto İsmail Otomotiv, 1977 yılından bu yana otomotiv yedek parça sektörüne vermiş olduğu yenilikçi hizmetleri ile anılmakta. Göstermiş olduğu uzun soluklu başarı öyküsüyle müşterilerinin firmaya duyduğu güvenden gelmekte. Oto İsmail otomotiv müşterileriyle beraber yürüyen, kaliteyi ön planda tutan, yenilikleri takip eden, yaptığı her işte müşterilerinin beklentilerinin de ötesine geçerek, en iyi olmak ve gelecek nesillerin aynı çizgide ilerlemesini sağlamak gayretinde. Müşteri odaklı çalışması sonucu ithal ve yerli araçların yedek parça tedarikinde Türkiye’deki en büyük firmalardan biri haline gelmiş sektöre olan katkısını artırmayı hedefliyor.

office 2019 home business lisans satın al

Paylaş