logo

Oto yedek parçasında yenilikçiliğin adı: Oto İsmail Otomotiv

Oto yedek parçasında yenilikçiliğin adı: Oto İsmail Otomotiv

Sektörün lider firmalarından Oto İsmail Otomotiv, önceki senelerde olduğu gibi, bu sene de Bankosan markasıyla Automechanika 2018 fuarında yer aldı. Automechanika fuarında firma ve sektör değerlendirmelerinde bulunan Oto İsmail kurucularından İsmail Şağbankalem; hedeflerinin; müşterilerimizin beklentilerinin de ötesine geçerek, en iyi olmak olduğunu belirtti.

İsmail Şağbankalem, “Oto İsmail Otomotiv 1977 yılından bu yana otomotiv yedek parça sektörüne vermiş olduğu yenilikçi hizmetleri ile anılmaktadır. 41 yıldır göstermiş olduğumuz uzun soluklu başarı öykümüz; müşterilerimizin firmamıza duyduğu güvenden gelmektedir. Firmamız müşterileriyle beraber yürüyen, kaliteyi ön planda tutan, yenilikleri takip eden, yaptığı her işte müşterilerinin beklentilerinin de ötesine geçerek, en iyi olmak ve gelecek nesillerin de bizlerle aynı çizgide ilerlemesini sağlamaktır” şeklinde konuştu.

Automechanika gibi fuarlar müşterilerimizle buluşmamızı, sektörle iç içe olmamızı ve yenilikleri görmemizi sağlıyor diyen İsmail Şağbankalem, “Amacımız bayilerimizi, tedarikçilerimizi, çalışanlarımızı her zaman memnun edebilen ve onların ihtiyaçlarını giderebilen, sektörün lideri bir otomotiv yedek parça şirketi olmaktır. Firmamızın amacı, müşterimizin ihtiyaç ve beklentilerini en doğru şekilde anlayarak, onlara alternatif dağıtım kanalları ile beraber, kaliteli ürünleri en uygun fiyatla ulaştırmaktır. Her zaman etkinliğimizi, arzumuzu ve heyecanımızı yitirmeden sektöre olan katkımızı artıracağız.

Firmamız kurulduğu yıldan bu yana müşteri odaklı çalışması sonucu ithal ve yerli araçların yedek parça tedarikinde Türkiye’deki en büyük firmalardan biri haline gelmiştir.

Oto İsmail Otomotiv Türkiye’deki tüketicilerin doğru ve uygun fiyata, araçları için yedek parça tedariki yapabilmelerini ilke edinmiştir. Bunun için de pazara yeni girmiş ve Türkiye’de satışı bulunan binek ve ticari araçların yan sanayi ve orijinal ürünlerin stokunda bulundurarak müşterilerine çeşitlilik sağlamaktadır.

Avrupa’nın en büyük yedek parça organizasyonlarından biri olan Auto Distribution International’ın (AD) Türkiye’deki kolu, Ekol Otomotiv’in kurucu ortağı olan Oto İsmail Otomotiv, uluslararası deneyimlerini de Türkiye’ye adapte etmektedir.

Ayrıca dijital çağın getirdiği yenilikleri yakından takip ederek, bu alandaki gelişmeleri ve yenilikleri her geçen gün bünyesine katmaya devam etmektedir.

Oto İsmail Otomotiv, 2006 yılından bu yana geliştirmeye devam ettiği ve 2017 yılı ortalarında da son versiyonu, yeni ara yüzü ve birçok avantajı bünyesinde bulunduran B2B (Business to business) uygulamasını da müşterilerinin hizmetine sunmuştur.

Ayrıca İstanbul merkezimizde yer alan Call Center departmanı ile de müşterilerimizin isteklerini günün her saati karşılamaktayız” dedi.

Paylaş