logo

TEPE EMLAK SİZE DEĞER KATACAK YATIRIMLAR SUNUYOR

TEPE EMLAK SİZE DEĞER KATACAK YATIRIMLAR SUNUYOR

Tüm Türkiye ‘de ve İstanbul’da Tepe Emlak olarak satılık konut, kiralık konut, evler, satılık arsa – arazi ve benzeri gayrimenkul ihtiyaçlarınız için hizmet vermekteyiz. Hizmet verdiğimiz bölgelerde Gayrimenkullerinizin kiralamasını ve satışını üstlenebilir, talep ettiğiniz gayrimenkul özellikleri, konumuyla ile ilgili araştırma yapıp müşterilerimizin bütçesi ve isteklerine en uygun projeyi müşterilerimize sunuyoruz.

TEPE EMLAK Genel Müdürü Mevlüt Tepe, YEDPA’nın Türkiye’nin İstanbul’un en büyük ticaret ve yaşam merkezlerinden biri olduğunun altını çizerek YEDPA’da 310 bin metrekare alan üzerinde 2250 iş yeri, TEM bağlantı yolu ile işletmenizin rahatlıkla iş yapa bileceği  Türkiye ve İstanbul’un en büyük ticaret ve yaşam merkezlerinden biri içinde hizmet sunduklarını, ileriye yönelik yapacağınız yatırımların değer bulacağı yatırımlar sunmaktayız. Özellikle sitelere yönelik çalışmalarımızda, farklı hizmetlerimiz arasındadır dedi.

Mevlüt Tepe, “Emlak sektörünün dünyadaki ve ülkemizdeki önemini benimseyerek Müşterilerini sektörün eğitimli ve uzman kadrosuyla temsil ediklerini bu konuda haksız kazanç elde eden kişilerin bertaraf edilmesi konusunda dürüst, etik ve kaliteli bir hizmet anlayışı ile müşterilerimize özel bir hizmet paketi sunmaktayız.

Profesyonel iş anlayışının gerektirdiği tüm teknolojik imkanlarımızı sizin için kullanıyoruz. Emlak danışmanlığında Tepe Emlak farkını yaşamanız için ofisimizi ziyaret etmenizi bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Emlak piyasasında 2018’den beklentiler fazla?

2018’e yaklaşıyoruz. Konut ve emlak piyasasında 2017’de neler olacağı milyonlarca aileyi, sektörün profesyonellerini yakından ilgilendiriyor. Emlak ve gayrimenkul sektörü her yıl bir önceki yılları aratıyor 2017’deki beklentiler sektörü ve tüm inşaat konut emlak dahil beklentilerin altında kaldı. Sektörteki tüm iş kollarının 2018’den beklentileri daha fazla. Bunun için biz TEPE EMLAK ve DANIŞMANLIK olarak yeni projeler ve yeni fikirlerle 2018 en iyi şartlarla hazırlanıyoruz.

 

Paylaş