logo

YEDPA 2021 GENEL KURULUNDA SALİH ATILGAN VE YÖNETİMİ GÜVEN TAZALEDİ

YEDPA 2021 GENEL KURULUNDA SALİH ATILGAN VE YÖNETİMİ GÜVEN TAZALEDİ

YEDPA Olağan Genel Kurul toplantısı, yoğun ilgi ile gerçekleşti. 11 Mayıs Salı günü YEDPA H Caddesi açık sergi alanında gerçekleşen toplantıya; Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile beraber, YEDPA Ticaret Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Salih Sami Atılgan, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Belediye Başkan Yardımcısı Sadi Özata, Dudullu OSB, İmes sanayi, DES Sanayi, MODOKO Sanayi Sitesi başkanları, STK’lar, muhtarlar, YEDPA esnafı katıldı.

YEDPA ve Çevre Mahalle imar planlarına ilişkin konuşan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, YEDPA Yönetim Kurulu’na teşekkür ederek gösterdikleri gayret ve öncülük sayesinde Çevre Mahalle planlarının çözüme kavuştuğunu, YEDPA’nın yaptığı öncülükten dolayı tebrik etti.

YEDPA HAK ETİĞİ DEĞERE KAVUŞUYOR

YEDPA yönetim kurulu başkanlığına yeniden adaylığını açıklayan Salih Sami Atılgan ve yönetimi YEDPA ortaklardan tam güven oyu aldı.

Genel kurulu Profesör Doktor Mehmet Emre Aysu yönetti. Toplantıda, YEDPA Yönetim Kurulu 2021 döneminde yapılması planlanan çalışmalar ve 2021 yılı içerisinde tamamlanan çalışmaların önemli başlıkları konuşuldu. Toplantıda YEDPA 2021 gündemine ilişkin bütçe çalışmaları, Güneş Enerjisi yatırımı ile ilgili yatırım çalışmaları, YEDPA işyerleri ruhsat çalışmaları, YEDPA arsası imar çalışmaları gibi konulara yer verildi. Yönetim kurulu yıllık çalışma raporu, denetim kurulu raporu ile bilanço ve gelir gider farkı hesapları üyelere okundu, müzakereye açıldı ve oylama yapıldı. Yönetim ve denetim kurullarının ayrı ayrı ibrası gibi oy birliği ile geçen maddelerden sonra 2021 yılı tahmini bütçeyi yönetim kurulu başkanı Salih Sami Atılgan açıkladı.

YEDPA GES PROJESİ FAALİYETE BAŞLADI

YEDPA olarak, Türkiye’ye örnek teşkil edebilecek öncü bir projeyi daha hayata geçirdik. Sosyal sorumluluk ve çevre bilinci ile yenilenebilir enerji alanında hayata geçireceğimiz güneş enerjisi santrali projemiz ile ticaret merkezimizin ortak kullanım alanlarının enerji ihtiyacının tamamını karşılamayı hedefliyor.

Ticaret merkezimiz ortak alanlarında kullanılan enerji ihtiyacını karşılamak amacıyla yapılan çalışmalar neticesinde bir solar firması ile sözleşme yapılarak YEDPA binasının çatılarında Güneş Enerji sistemi kurulum çalışmaları başlatılmış. Şubat 2021 tarihinde Enerjisa üzerinden yapılan müracaat aylık komisyon toplantılarında değerlendirilerek Öncelikle, ön kabul onayı ve sonrasında ise teknik değerlendirme olumlu raporları alınmıştır.2021 haziran ayı içerisinde ise teknik değerlendirme olumlu raporları alınmıştır.  2022 yılı itibari ile GES projesi sistemin faaliyete geçmiştir.

Paylaş