logo

YEDPA İMAR ISLAH PROBLEMİ ÇÖZÜLDÜ

YEDPA İMAR ISLAH PROBLEMİ ÇÖZÜLDÜ

YEDPA İmar ıslah problemi YEDPA yönetim kurulunun özverili çalışmaları sonucu çözülmüş oldu. YEDPA imar ıslah probleminin çözümüyle daha önce askıya alınmış projelerini hayata geçirerek YEDPA’yı cazibe ve yatırım alanı haline getirecek. 

YEDPA yönetim kurulu, Ataşehir İlçemizde yer alan, YEDPA’nın da içerisinde bulunduğu Mimar Sinan Mahallesi ile komşu Yeni Çamlıca ve Mevlana mahallerini de kapsayan İMAR ISLAH çalışmalarında, devamında ilçe ve il meclisindeki İMAR PLANLARI ile ilgili çalışmalarda destek olan tüm SİYASİ PARTİ İLÇE BAŞKANLARINA nezaket ziyaretinde bulundu. Bundan önce olduğu gibi sonraki aşamalarda da desteklerini devam ettireceklerine yürekten inandığımız tüm siyasi parti başkan ve teşkilatlarına desteklerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

Tapu dağıtımında olduğu gibi YEDPA arsası ile ilgili çok önemli müjdeli bir haber oldu. YEDPA Yönetimi olarak, sadece YEDPA’lılara değil, kamu, her renkten siyasi ve sosyal gruplar ile çevresine verdiği güvenle sadece YEDPA’nın değil, bölgenin sorunu olan ve 30 yılı aşkındır devam eden imar ıslah problemi çözümüne katkı sağlayarak  YEDPA çevresine de katkı sunmuş oldu. Herkesim için en uygun çözüm ortaya konulduğuna inanıyoruz, YEDPA’ya ve bölgemize hayırlı olmasını diliyoruz.

Paylaş