logo

YEDPA TİCARET MERKEZİ AUTOMECHANİKA 2021’DE YERİNİ ALIYOR

YEDPA TİCARET MERKEZİ AUTOMECHANİKA 2021’DE YERİNİ ALIYOR

Otomotiv endüstrisinin en önemli etkinliklerinden biri kabul edilen AUTOMECHANİKA İstanbul (Uluslararası Otomotiv, Üretim, Dağıtım ve Tamir Fuarı)  18-21 Kasım 2021  itibariyle kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

YEDPA standımız Hall 10-12 geçiş A96 da yer alacak. YEDPA Ticaret merkezinin resmi destekçi ve katılımcı olarak yer aldığı fuarda birçok YEDPA firmamızda yerini almış olacak.

Automechanika İstanbul, bu yıl bir kez daha rekor sayılarla açılış yapıyor: 1.667 katılımcı, 14 salonda toplam 40.516 metrekarede (2014 yılında 34.791 metrekare) yerini alıyor. Yaklaşık 824 katılımcı Türkiye’den, 843 katılımcı ise yurt dışından katılım gösteriyor

Automechanika markası, dünyadaki otomotiv tedariki sektörlerinde başarılı fuarlar düzenlemesiyle tanınıyor. Dünyanın dört bir yanında 14 fuar gerçekleştiren Automechanika, dünyada otomotiv sektörünün öncü fuarı konumunda. Automechanika İstanbul, kendi alanında Avrasya’nın en popüler fuarı haline geldi. Fuar Avrupa, Orta Doğu ve Orta Asya bölgesinin kesiştiği bir yerde, otomotiv endüstrisinden orijinal ürün üreticisi (OEM) ve yedek parça profesyonellerini bir araya getirdi. Bugün Automechanika İstanbul Frankfurt ve Shanghai’dan sonra otomotiv sektörünün en büyük 3. fuarı konumunda.

Paylaş