logo

YEDPA Ticaret merkezine Automechanika 2015’te büyük ilgi

YEDPA Ticaret merkezine Automechanika 2015’te büyük ilgi

 

 Otomotiv endüstrisinin en önemli etkinliklerinden biri kabul edilen Automechanika İstanbul Uluslararası Otomotiv, Üretim, Dağıtım ve Tamir Fuarı) 9-12 Nisan tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.
YEDPA Ticaret merkezinin hem resmi destekçi hem de katılımcı olarak yer aldığı fuarda otomotiv tedarik sanayinde faaliyet gösteren yerli üreticilerle dünya otomotiv sektörünün temsilcileri bir araya getirdi. Fuarda katılımcı ve ziyaretçilere dağıtılan YEDPA HABER dergisinin Mart&Nisan sayısı fuarda beğeni aldı.

 

Fuarda YEDPA Ticaret merkezi yönetim kurulu üyesi Mustafa Öz, fuara bir çok yerli ve yabancı firmanın olması ve Türkiye geneli fuara ve YEDPA Standına olan ilgi sevindiricidir. Bu organizasyonlarda yer almamız YEDPA’nın daha iyi noktalara taşınmasına katkı sağlayacağını belirti.

YEDPA Ticaret merkezinin katılmasının yanı sıra YEDPA’da faaliyet gösteren BANKOSAN OTOMOTİV,ATY OTOMOTİV,OYTAŞ,EMA OTOMOTİV,TUNÇ OTOMOTİV,BAŞAK FİLTRE,FKK GÜNEY GÜNEY OTO,CEYLAN OTO  gibi firmalar ve YEDPA’lı iş adamları fuarı ziyaret etti.

ATY OTOMOTİV SANAYİ VE TİC. A.Ş STANDI

 

BANKOSAN OTOMOTİV STANDI

 

OYTAŞ OKUTGEN YEDEK PARÇACILIK TİC.SAN.AŞ. STANDI

 

BAŞAK FİLTRE SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.STANDI

 

TUNÇ OTOMOTİV MAMÜLLERİ TİCARET A.Ş. STANDI

 

FKK GÜNEY OTO LASTİK SAN.VE TİC.A.Ş. STANDI

 

EMA OTOMOTİV ÜRETİM PAZARLAMA SAN.VE DIŞ.TİC.LTD ŞTİ. STANDI

 

CEYLAN MOTORLU ARAÇLAR SAN.VE TİC.A.Ş STANDI

 

Bu yıl dokuzuncusu düzenlenen Automechanika İstanbul, YEDPA’nın resmi desteği ve katılımıyla  TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilere açtı. Geçtiğimiz yıl, bir önceki yıla oranla yüzde 10 artış ile 40 ülkeden bin 475 katılımcı ve 123 ülkeden 44 bin 469 ziyaretçiyi ağırlayan Automechanika İstanbul, bu yıl bin 600’ün üzerinde katılımcıyı ağırladı. “Toplamda 14 ülkede gerçekleştirilen 14 organizasyonun oluşturduğu geniş, ve kapsamlı bir ağa sahip olan Automechanika İstanbul, katılımcı firmaları yeni pazarlara ulaştırması, yeni ulusal ve bölgesel ziyaretçi gruplarıyla temasa geçmelerini sağlaması açısından uluslararası arenada stratejik bir öneme sahip

Türkiye, otomotivin sektörünün parlayan yıldızı olacak!

Ülkemizde 2001-2013 yılları arasında iki yılda bir gerçekleşen Automechanika İstanbul, 2013’ten bu yana her yıl gerçekleşiyor. İstanbul’un merkezi konumu ve ekonomik gelişime açık oluşundan hareketle yoğun ilgi gören fuar, Türkiye’nin, otomotiv sektöründe atılan adımlar sayesinde dünya liginin önemli oyuncuları arasına girdiğini gösteriyor. YEDPA firmaları tarafından önemi iyi bilinen Automechanika İstanbul, tedarikçi firmalarımızın daima ilgi odağı oldu.

EKONOMİ AJANDASI

Paylaş