logo

YEDPA’DA ANLAMLI İFTAR PROGRAMI GERÇEKLEŞTİ

YEDPA’DA ANLAMLI İFTAR PROGRAMI GERÇEKLEŞTİ

Dünya yetimler gününde YEDPA Ticaret merkezinde anlamlı iftar programı gerçekleşti.

Dünya yetimler gününde Ataşehir kaymakamı İsmail Hakkı ERTAŞ, YEDPA Ticaret Merkezi başkanı Salih Sami ATILGAN ve yönetim kurulu üyeleri İftar programında yetim ve şehit aileleri çocukları ile bir araya geldiler.

Misafirler arasında Ataşehir İlçe Milli Eğitim ve Ataşehir İlçe Müftülüğünün yöneticileri de iftarda hazır bulundu. Sosyal sorumluluk çerçevesinde gerçekleşen geleneksel İftar programının en anlamlı yönü ise protokol yerine şehit aile ve yetim çocuklar ile muhabbet ve sevgiyle kaynaşarak, güzel duyguların bulunduğu manevi ortamda kuran tilaveti ve dualarla iftar açıldı.

Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş ve YEDPA Yönetim Kurulu Başkanı Salih Sami ATILGAN, günün anlamına binaen Şehit aile ve yetimlerimiz bizlerin emanetidir diyerek; birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

Ramazan ayının vermiş olduğu manevi duygularla iftar programı güzel görüntülere sahne oldu. Geleneksel hale gelen iftar programının ikinci yılında dünya yetimler gününde iftar sonrası geleneklerimizi hatırlatmak adına çocuklarımıza hediyeler verildi.

Paylaş