logo

2021 ZHEJİANG İHRACAT EMTİALARI ONLİNE FUARI

2021 ZHEJİANG İHRACAT EMTİALARI ONLİNE FUARI

 

Zhejiang İl Ticaret Bakanlığı tarafından ev sahipliğinde ve Zhejiang Sanbo Exhibition Co., Ltd tarafından ev sahipliğinde. (Türkiye İstasyonu – Motosiklet ve İki Tekerlekli Aksesuar Fuarı) 25 Ekim öğleden sonra online başlıyor. Proje, YEDPA Ticaret Merkezi ve Türkiye’deki diğer firmalardan güçlü destek aldı.

 

Zhejiang Jiming Industry, Jinlang Bilim ve Teknoloji, Zhejiang Wandley, Hangzhou Zhengzheng, vb dahil olmak üzere iki tekerlekli ve dört tekerlekli yedek parça ve komple araçların üretimi ve ihracatında 90’dan fazla işletme, Online sergiye Türkiye’deki profesyonel satın alma kuruluşları da katıldı. Zhejiang işletmelerinin ürünleri: komple motosikletler, komple elektrikli araçlar, scooter ve denge arabaları, fren balataları, rulmanlar, direksiyon cihazları ve çeşitli iki tekerlekli ve dört tekerlekli araçların diğer parçaları vb. Türk alıcıların tam da istediği ürünlerdir.

Çok çeşitli komple araçlar ve parçalar kapsar ve Zhejiang işletmelerinin ürünlerinin çoğu ilgili nitelikler ve sertifikalar sağlamıştır. 25 Ekim’den itibaren başlayacak beş gün içinde, bu firmalar, fuarcılar ve alıcılar arasındaki etkileşimi gerçekleştirmek için çevrimiçi canlı yayın, çevrimiçi promosyon ve uzaktan müzakere yoluyla Türk profesyonel alıcılarla hassas ticaret görüşmeleri gerçekleştirecekler. Zhejiang’ın iki tekerlekli ve dört tekerlekli ürünlerinin markalarına ve avantajlarına tam hakim olmak, Türkiye pazarının dikkatini Zhejiang’ın araç ve yedek parça üretimi ve dış ticaret işletmelerinin markalarına çekmek, Böylece tedarikçiler ve talepçiler, eksiksiz araç ürünlerini ve aksesuarlarını evlerinden çıkmadan tam olarak bağlayabilirler. Türkiye online fuarında 180’den fazla ticaret turunun yapılacağı ve cironun 5 milyon doları aşması bekleniyor.

 

www.bmevents.net/turkey-china-b2b-oem

 

Katılım ücretsizdir

Eposta : b2b@exhibitionservices.com

İletişim : 0534 297 29 18

Paylaş