logo

2021 ZHEJIANG İHRACAT EMTIALARI ONLINE FUAR’INA BÜYÜK İLGİ

2021 ZHEJIANG İHRACAT EMTIALARI ONLINE FUAR’INA BÜYÜK İLGİ

Türkiye – Çin Otomotiv – Motosiklet ve İki Tekerlekli Aksesuar Fuarı Zhejiang İl Ticaret Bakanlığı ev sahipliğinde ve Zhejiang Sanbo Exhibition Co., Ltd ve E-Fuar Tanıtım Hizmetleri tarafından 25-29 Ekim arasında düzenlendi. Fuarda 180’den fazla B2B görüşmesi gerçekleşerek, 5 milyon dolarlık ticaret hacmi gerçekleşti.

 Proje, Yedpa Ticaret Merkezi ve Türkiye’deki diğer firmalardan güçlü destek aldı.

Zhejiang Jiming Industry, Jinlang Bilim ve Teknoloji, Zhejiang Wandley, Hangzhou Zhengzheng, vb dahil olmak üzere iki tekerlekli ve dört tekerlekli yedek parça ve komple araçların üretimi ve ihracatında 90’dan fazla işletme, çevirm içi fuara Türkiye’deki profesyonel satın alma kuruluşları da katıldı. Zhejiang işletmelerinin ürünleri: komple motosikletler, komple elektrikli araçlar, scooter ve denge arabaları, fren balataları, rulmanlar, direksiyon cihazları ve çeşitli iki tekerlekli ve dört tekerlekli araçların diğer parçaları Türk alıcısına tanıtıldı. Kapsamlı ürün gamı ile birlikte, Zhejiang Eyaletinde faaliyet gösteren işletmelerin ürünlerinin çoğu akredite olmuş ve Avrupa ile uyumlu sertifikasyona sahiptir.

Firmalar organizasyon kapsamında, fuarcılar ve alıcılar arasındaki etkileşimi gerçekleştirmek için çevrimiçi canlı yayın, çevrimiçi promosyon ve uzaktan müzakere yoluyla Türk profesyonel alıcılarla hassas ticaret görüşmeleri gerçekleştirme fırsatı yakaladılar. Zhejiang’ın iki tekerlekli ve dört tekerlekli ürünlerinin markalarına ve avantajlarına tam hakim olma fırsatı sağlayan, Türkiye pazarının dikkatini Zhejiang’ın araç ve yedek parça üretimi ve dış ticaret işletmeleri markalarına çeken organizasyon vesilesi ile; tedarikçiler ve toptancılar, araç yedek parka ve aksesuarlarını evlerinden çıkmadan tam olarak tedarik edebilme yeteneği kazanmış oldu.

Türkiye – Çin Otomotiv – Motosiklet ve İki Tekerlekli Aksesuar çevirimiçi fuarında 180’den fazla B2B görüşme gerçekleşerek, 5 milyon dolarlık ticaret hacmi gerçekleşti.

Paylaş
Etiketler: »