logo

ARSAN PAZARLAMA 45 YILLIK TECRÜBE İLE YOLLARDA

ARSAN PAZARLAMA 45 YILLIK TECRÜBE İLE YOLLARDA

Sercan Veysi Kürüm, lastik sektöründe 45 yıllık deneyim ile 3. kuşak temsilcileri olarak yollarına emin adımlarla devam ettiklerini söyledi.

Arsan Pazarlama firma sahibi Sercan Veysi Kürüm, “Ailem 1976 yılında Lassa’nın ilk bayilerinden biri olarak sektöre ilk adımını atmış. Dedemden babama, babamdan da bana geçen 45 senelik birikim üzerine Arsan ortaya çıktı. 2019 yılında online pazara girmek için Van’da kurulan firmamız, şu anda faaliyetlerine İstanbul’da devam ediyor. YEDPA Ticaret Merkezinde bulunan depolarımız ve ana mağazamız üzerinden perakende, toptan ve online satışlarımızı sağlıyoruz” şeklinde konuştu.

45 yıllık Tecrübemiz ile sizleri yollarda rahat ettirmek için varız

Her mevsim çalışma motivasyonumuzu müşterilerimizden aldığımız güven ile daha yukarı taşıyoruz diyen Kürüm, “Lastikleriniz için servis hizmeti de sunan markamız, müşterilerine otomobil, ticari, hafif ticari ve endüstriyel lastik satışı yapmaktadır. Bu doğrultuda taleplerinizi karşılamak için çalışan ekibimiz ile sizlere daha iyi hizmet verebilmek gayretindeyiz” dedi.

Sektörde sağladığınız ürünler faaliyetler

Binek, hafif ticari, ağır vasıta ve iş makinası lastiklerinin tedarik satış ve servis hizmetleri sağladıklarını belirten Kürüm, “Aynı zamanda akü ve jant ürünlerimizde mevcut. Müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda, en yakın noktaları tespit ederek anlaşmalı servis noktalarında montaj hizmeti ve mobil servis/montaj hizmeti de sağlıyoruz. Filo ve bireysel müşterilerimiz için ayrıca lastik otelimizde mevcut” ifadelerini kullandı.

“Zey Lastik’i kurduk”

Servis hizmeti ve perakende satışlarını geliştirmek amacıyla 2022 yılında yeni bir marka kurmaya karar verdiklerini söyleyen Kürüm, “Bu karar üzerine çalışmalarımızı hızlandırarak, 2022 yılı kasım ayında Zey Lastik’i kurduk. Şimdilik tek şube üzerinden, Ataşehir Ferhatpaşa’da hizmet vermekteyiz. Butik bir sistem üzerine yoğunlaşmak amacı ile rahat bir servis altyapısı kurmaya gayret gösterdik. Mağazamızda müşterilerimizin rahatlığını sağlamak önceliğimiz.  İlerleyen zamanlarda yatırımlarımıza devam edeceğiz” dedi.

Hizmet kalitesi açısından sektörde dikkat edilmesi gerekenler

Sercan Veysi Kürüm, “Müşterilerimiz açısından en çok dikkat edilmesi gereken, doğru ebat tespiti ve araca uygun lastik seçimi yapılması. Aracınıza uygun lastiği bulmak aslında orijinal ebatları öğrenmekten ibaret. Fabrikaların belirttiği orijinal ebatları kullanmak doğru seçim.

Müşterilerimizin en çok sorduğu sorulardan bir tanesi lastiğin tarihi ile alakalı. Lastiğin üzerinde bulunan DOT ibaresinden sonra gelen 3 veya 4 karakterli 2 grup kod üretici ve üretim fabrikasını, son dört rakamı üretim haftası ve yılını ifade eder. Müşterilerimiz eski üretim tarihli lastik kullanımını konusunda tereddüt ediyor ama binek lastiklerin ülkemizde kullanım süresi ortalama 4 yıl olduğundan aslında 4 yıldan daha eski lastiği kullanmamanız gerekir” dedi.

Paylaş
Etiketler: » » »