logo

AUTOMECHANİKA DUBAİ 2022 FUARI, REKOR TÜRK FİRMALARI KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİ

AUTOMECHANİKA DUBAİ 2022 FUARI, REKOR TÜRK FİRMALARI KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİ

Türkiye’de ve dünyanın birçok ülkesinde otomotiv yedek parça sektörünün önde gelen markaları 22 – 24 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Dubai Automechanika Fuarı’na katıldı

İstanbul Ticaret Odası’nın milli iştirak organizasyonunu gerçekleştirdiği Dubai International Content Market, sektörün ilgi odağı oldu. Ortadoğu’nun en kapsamlı uluslararası otomotiv satış sonrası ürün ve hizmetler yedek parça fuarı Automechanika Dubai 2022’de İTO Yönetim Kurulu Üyeleri Salih Sami Atılgan ve Münir Üstün ile Başkonsolos İlker Kılıç temsil etti.

Ortadoğu’nun en kapsamlı uluslararası otomotiv satış sonrası ürün ve hizmetler yedek parça fuarı Automechanika Dubai 2022 Fuarı, İstanbul Ticaret Odası’nın Dubai’de milli iştirak organizasyonunu gerçekleştirdiği Dubai International Content Market, Cityscape Global ve Automechanica Dubai fuarları uluslararası profesyonellerin buluşma noktası oldu.

En büyük milli katılım olarak Türkiye iştirakini organize eden İTO Yönetim Kurulu Üyesi Salih Sami Atılgan ve Dubai Başkonsolosu İlker Kılıç firmalarla görüş alışverişinde bulundu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Ticaret Bakanlığı’nın destekleriyle onur konuğu Türkiye çalışmalarını İTO’nun yaptığı Dubai International Content Fuarı’na Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, İTO Yönetim Kurulu Üyeleri Münir Üstün ve Salih Sami Atılgan ile Başkonsolos İlker Kılıç Automechanika Dubai 2022 Fuarı kapsamında Abu Dabi Büyükelçisi Tugay Dinçer ile bir araya geldi.

Automechanika Dubai 2022 Fuarı, Rekor Türk Firma Katılımı ile Sona Erdi

Automechanika Dubai 2022, ödül programı, yenilikçi ürün lansmanları ve Orta Doğu ve Afrika’nın en büyük otomotiv satış sonrası ticaret fuarında ilgi odağını paylaşan hareketli sergi salonları ile başarılı bir şekilde sona erdi.

Paylaş