logo

AUTOMECHANIKA ISTANBUL 2023 KAPILARINI AÇTI

AUTOMECHANIKA ISTANBUL 2023 KAPILARINI AÇTI
Automechanika Istanbul 2023 Fuarı Açılış Töreni’nde Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OIB) Yönetim Kurulu Üyesi Lean Kalma, İTO Yönetim Kurulu Üyesi ve YEDPA yönetim kurulu başkanı Salih Sami Atılgan, Otomotiv Satış Sonrası Ürün ve Hizmetleri Derneği (OSS) Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Özalp, Moderatör Yiğit Top, Messe Frankfurt Marka Müdürü Michael Johannes ve Hannover Fairs Turkey Genel Müdürü Annika Klar’ın katıldığı tören ile gerçekleşti.
YEDPA Ticaret merkezi ve YEDPA HABER dergimizin resmi destekçi ve katılımcı olarak yer aldığı fuarda bir çok YEDPA firmamızda yer alıyor.
Otomotiv satış sonrası endüstrisinin bölgedeki bir numaralı ticaret buluşması olan Uluslararası Otomotiv Üretim, Dağıtım, Bakım ve Servis Ekipmanları Fuarı  Automechanika Istanbul, 8-11 Haziran 2023 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde devam edecek.
Messe Frankfurt Istanbul ve Deutsche Messe AG iş birliğiyle gerçekleştirilen Automechanika Istanbul 2023 Fuarı, bu yıl toplamda 1.400’ün üzerinde katılımcı firma ve 130 ülkeden 50 binin üzerinde sektör profesyonelini ağırlayacak. Almanya, İspanya, Kore, Çekya, Çin, Tayvan, Tayland, Hong Kong, Pakistan ve Hindistan’dan milli katılımların yer alacağı fuar, ayrıca OIB tarafından satın alma heyeti programına da sahne olacak.
 ‘Innovation 4 Mobility by BAKIRCI’ konsepti ile de dikkatleri üzerine çekecek olan fuarda ayrıca ziyaretçilere son teknoloji otomobiller ve servis ekipmanları ile elektrikli araç onarımlarının nasıl yapıldığını deneyimleme fırsatı sunulacak. Fuarda yine Tamirhane Partneri IBIS tarafından Yeni Nesil Kalibrasyon Cihazları ve Şasi Tamiri eğitimleri verilerek 8.OSS Konferansı yapılacak.
Automechanika Istanbul Academy Forum Alanında bu yılın teması olan sürdürülebilirlik ve mobilite başlıklarında oturumların gerçekleştirileceği fuar kapsamında, 9 – 10 Haziran tarihlerinde TOBFED tarafından organize edilecek “Ustalar Yarışıyor “isimli bir etkinlik de düzenlenecek.

Paylaş
Etiketler: » » » »