logo

AUTOMECHANIKA’DA YEDPA STANDINA YOĞUN İLGİ

AUTOMECHANIKA’DA YEDPA STANDINA YOĞUN İLGİ

Otomotiv endüstrisinin en önemli etkinliklerinden biri kabul edilen AUTOMECHANİKA İstanbul (Uluslararası Otomotiv, Üretim, Dağıtım ve Tamir Fuarı) 18-21 Kasım 2021 itibariyle kapılarını açtı. YEDPA Ticaret merkezinin resmi destekçi ve katılımcı olarak yer aldığı fuarda birçok YEDPA firmamızda yer aldı.

OTO YEDEK PARÇA sektörü için rehber görevi gören dergimiz, YEDPA HABER dergimize ve YEDPA standımıza yoğun ilgi vardı. YEDPA yönetim kurulu başkanı Salih Sami Atılgan ve YEDPA yönetim kurulu üyelerimiz ziyaretçileri standımızda ağırladı. 

Automechanika markası, dünyadaki otomotiv tedariki sektörlerinde başarılı fuarlar düzenlemesiyle tanınıyor. Dünyanın dört bir yanında 14 fuar gerçekleştiren Automechanika, dünyada otomotiv sektörünün öncü fuarı konumunda. Automechanika İstanbul, kendi alanında Avrasya’nın en popüler fuarı haline geldi. Fuar Avrupa, Orta Doğu ve Orta Asya bölgesinin kesiştiği bir yerde, otomotiv endüstrisinden orijinal ürün üreticisi (OEM) ve yedek parça profesyonellerini bir araya getirdi. Bugün Automechanika İstanbul Frankfurt ve Shanghai’dan sonra otomotiv sektörünün en büyük 3. fuarı konumunda.

Paylaş