logo

BAKAN CANİKLİ’DEN İMAR BARIŞINA İNDİRİM SÖZÜ

BAKAN CANİKLİ’DEN İMAR BARIŞINA İNDİRİM SÖZÜ

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, seçim çalışması için, esnaftan Cumhur İttifakı için destek istedi.

Canikli, Ortadoğu ve Balkanların en büyük ticaret merkezi olan, YEDPA ticaret merkezi esnaflarını ziyaret etti. Esnaf ile tek tek sohbet eden Canikli, samimi sohbeti ile esnaftan tam destek aldı.

Esnafın taleplerini dinlerken, Cumhur İttifakı’na destek sözü alan Bakan Canikli, beraberindeki heyet İle Esnafın taleplerini dinleyerek sorularını yanıtladı.

YEDPA ticaret merkezi yönetim kurulu Başkanı Salih Sami Atılgan ve YEDPA esnafları , “ İmar barışında gelecek olan ödemeler bu esnafın belini büker. Küçük esnaf buraya yatırdığı para ile varlığını sonuna kadar kullanmıştır.” dedi. İmar affı için çıkan ödenmesi gereken bedellerin çok yüksek olduğunu söyleyen Salih Atılgan bakan Nurettin Canikli’den İmar affı indirim sözü aldı.

Bakan Canikli, bu konuda esnafa kolaylık getireceklerini, kanunların müsaade etmesi halinde YEDPA için indirimler yapılabileceğini ve mutlaka takipçisi olacağının sözünü verdi.

Esnaf ziyaretinden sonra YEDPA aş evini ziyaret eden Bakan Canikli daha sonra vatandaş ve esnafların ilgisi eşliğinde ayrıldı.

 

 

 

 

Paylaş