logo

BAŞAK OTO AKSESUAR ÜMRANİYE ŞUBESİ AÇILDI

BAŞAK OTO AKSESUAR ÜMRANİYE ŞUBESİ AÇILDI

2005 yılından bu yana oto aksesuar alanında hizmet veren Başak Oto Aksesuar 3. şubesinin açılışını gerçekleştirdi. Oto aksesuar alanında TUNİNGPORT markası ile hizmet ağını genişleten Başak Oto Aksesuar, ithalat ve ihracat yanı sıra perakende ve montaj faaliyetlerinin yanında internetten satış için kurduğu e-ticaret sitesiyle Türkiye’nin her yerindeki müşterilerine hizmet veriyor.

Başak Oto Aksesuar, Ümraniye Gümrükçüler Sanayi Sitesi’nde açtığı yeni şubesiyle her markadan, her araca araştırıp sorgulayıp kârlı çıkabileceğiniz bir firma. Yedek parça konusunda uygun satışları var, geniş ürün yelpazesiyle müşterilerine hizmet sunuyor. Tuning piyasasını yakından takip etmek için kurduğu, perakende ve montaj faaliyetlerinin yanında başta Ümraniye şubelerini faaliyete geçirerek daha fazla müşteri kitlesini hedefleyerek Türkiye’nin her yerine hizmet vermeyi hedeflemekte. 6 500 çeşit ürün çeşidiyle müşterilerimize hizmet sunmaktayız. Silecek, cam filmi, branda, xenon, sis, ampul, LED, paspas, dış aksesuar, iç aksesuar, kriko çeşitleri, jant kapakları, koltuk, anten gibi oto aksesuar alanında geniş bir ürün yelpazesi ile hizmet veriyor.

Başak Oto Aksesuar, sektörüne uzun yıllar hizmet etmiş tecrübeli ve sektörünü iyi tanıyan, yakından takip eden, güvenilir müşteri odaklılık prensibi üzerine çalışan bir kadroya sahibiz. Firma olarak her zaman otomotiv değer zincirinin her alanında verimli ve karlı hizmet vermeyi hedefleyen değerli bir otomotiv aksesuar şirketi olma arzusunda.

Başak Oto Aksesuar, TUNİNGPORT markası ile her markadan, her araca araştırıp sorgulayıp kârlı çıkabileceğiniz ürünleri müşterilerinin hizmetine sunuyor. Yedek parça konusunda uygun satışları ve müşteri memnuniyetini vazgeçilmez bir prensip haline getiren Başak oto aksesuar, geniş ürün yelpazesiyle müşterilerine hizmet sunuyor.

Paylaş