logo

BAŞAK OTO’DAN HER ARACA UYGUN PORT BAGAJ MODELLERİ

BAŞAK OTO’DAN HER ARACA UYGUN PORT BAGAJ MODELLERİ

Tuning piyasasında TUNİNGPORT markası adı altında hizmet veren Başak Oto her araca uygun port bagaj modelleri sunuyor.

Port bagaj, araçlarının stok bagaj hacmi yetersiz gelen kullanıcılar tarafından tercih edilen bir sistemde Başak oto, imal ettiği modeller ile sürücülerin yükünü hafifletiyor. Araca tavan barlarından, özel bağlantı yerinden ya da bunların hiçbiri bulunmayan araçlara ise üniversal ayaklar vasıtasıyla monte ederek aracınıza en uygun model seçenekleri sunuyor. Port bagajın ilk artısı tahmin edileceği üzere alandan bir kazanç sağlamasıdır. Araca yüklenecek olan yüklerin tamamı arka kısma yani bagaja yüklendiği taktirde yük dengesi arka kısmına kayarak ön tekerlerde tutunma kaybı yaratır, port bagaj ise aracın tam merkez konumuna monte edildiği için ön-arka yük dağılımı eşite yakın oluyor ve aracın tutuş performansı olduğu gibi kalıyor.

Port bagaj imalatına iddialı olan Başak Oto, TUNİNGPORT markaları ile port bagaj imalatında müşterilerine gerekli kalite ve dayanıklılığı sunmayı amaçlıyor. Tamamen dayanıklı ABS malzemeden üretiliyor. Ultraviyole ışına, yağmura, rüzgara ve dış darbelere karşı dayanıklı. Port Bagaj modelinde kaliteli süspansiyon ve kilit sistemi kullanılmış 250 litre kapasitesi var. 350 litre ve 420 litre olarak 3 modeli daha bulunuyor. Bu ürünler; siyah, gri, beyaz ve parlak siyah (piano black) olmak üzere 4 renk seçeneğini ile her araca uyumlu, Kilitli Port Bagaj Rüzgara, yağmura, ultraviyole ışınlara ve darbelere dayanıklıdır. Hafif olduğundan bir kişi tarafından rahatlıkla monte edilip, sökülebilir şekilde dizayn edilmiş toptan ve perakende seçenekleri ile satışa için sunulmaktadır.

Port bagajın aracın taşıma kapasitesinin üzerine çıkılamadığı takdirde ve araç ölçülerinde bir taşma meydana getirmediği sürece cezası yoktur. Yine ceza konusunda olduğu gibi belirli kısıtlamalara uyulduğu sürece muayene sırasında da bir sorun teşkil etmemektedir. Ayrıca ruhsata işletmeye gerek yoktur.

Başak oto, YEDPA Ticaret Merkezi’nde B Caddesinde ve YEDPA karşısına kurdukları şubeleriyle, perakende ve montaj faaliyetleri gösteriyor. İnternetten satış için kurduğu e-ticaret sitesiyle Türkiye’nin her yerindeki müşterilerine hizmet vermekte. 6500 ürün çeşidiyle müşterilerimize hizmet sunan Başak oto, Silecek, cam filmi, branda, xenon, sis, ampul, led, paspas, dış aksesuar, iç aksesuar, kriko çeşitleri, jant kapakları, koltuk, anten gibi oto aksesuar alanında geniş bir ürün yelpazesiyle hizmet vermekte. Oto aksesuar alanında TUNİNGPORT markası adı altında hizmet ağını genişleterek ithalat ve ihracat çalışmalarını sürdürerek, özellikle oto aksesuar alanında perakende ve toptan satış ağlarını genişletmeyi hedefliyor.

Başak oto, oto aksesuar sektörüne uzun yıllar hizmet etmiş tecrübeli ve genç bir kadroyla toptan satış ve ithalat faaliyetlerinde müşteri taleplerini taahhüt edildiği şekilde sağlayarak, beklentilerinin üzerinde çözüm sunmak arzusunda.

 

Paylaş