logo

BAŞAK OTOMOTİV AKSESUAR YENİ ŞUBESİYLE HİZMET AĞINI GENİŞLETİYOR

BAŞAK OTOMOTİV AKSESUAR YENİ ŞUBESİYLE HİZMET AĞINI GENİŞLETİYOR

2005 yılından bu yana oto aksesuar alanında hizmet veren Başak otomotiv YEDPA Ticaret Merkezi karşısında açtığı yeni şubesiyle hizmet ağını daha da genişletmeyi hedefliyor.

Başak otomotiv firma ortağı Murat IŞIK, firmamız, oto aksesuarları grubundaki tüm yenilikleri yakından takip etmekte ve ürün çeşidine her geçen gün yeni ürünleri eklemekte olduklarını belirti. Özellikle YEDPA ticaret merkezi oto yedek parça sektöründe merkez haline gelmesini büyük önem verdiklerini YEDPA Ticaret Merkezindeki B Caddesinde 500 metrekarelik showroomlarına YEDPA karşısına kurdukları yeni şubeleriyle oto aksesuar alanında perakende ve toptan satış ağlarını genişletmeyiz hedeflediklerini belirti.

Murat Işık, firmamızın oto aksesuar ve Tuning piyasasını yakından takip etmek için kurduğu, perakende ve montaj faaliyetlerinin yanında internetten satış için kurduğu e-ticaret sitesiyle Türkiye’nin her yerindeki müşterilerine hizmet vermekteyiz. 6 500 çeşit ürün çeşidiyle müşterilerimize hizmet sunmaktayız. Silecek, cam filmi, branda, xenon, sis, ampul, led, paspas, Dış aksesuar, iç aksesuar, kriko çeşitleri, jant kapakları, koltuk, anten gibi oto aksesuar alanında geniş bir ürün yelpazesiyle hizmet vermekteyiz.

 

Oto aksesuar alanında TUNİNGPORT markası adı altında hizmet ağımızı genişleterek ithalat ve ihracat çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Firmamız yeniliklere açık bir firma olarak kendimizi her geçen gün yenileyerek müşteri taleplerini taahhüt edildiği şekilde sağlamak ve beklentilerinin üzerinde çözüm sunmak arzusunda olduklarını belirti.

Oto aksesuar sektörüne uzun yıllar hizmet etmiş tecrübeli ve genç bir kadroya sahibiz, sektörünü iyi tanıyan, teknolojiyi iyi kullanan ve yakından takip eden, güvenilir müşteri odaklılık prensibi üzerine çalışan bir kadroya sahibiz. Firma olarak her zaman otomotiv değer zincirinin her alanında verimli ve karlı hizmet vermeyi hedefleyen değerli bir otomotiv aksesuar şirketi olma arzusunda olduklarını belirti.

Paylaş