logo

 İKRAM, KEBAP PİDE VE LAHMACUN ÇEŞİTLERİYLE YEDPA’LILARA EŞSİZ LEZZETLER SUNUYOR

 İKRAM, KEBAP PİDE VE LAHMACUN ÇEŞİTLERİYLE YEDPA’LILARA EŞSİZ LEZZETLER SUNUYOR

İkram Restoran işletme sahibi Furkan Çifçi, “YEDPA İKRAM olarak 2010 yılından buyana, önceliğimiz her zaman güler yüz ve müşteri memnuniyeti olmak üzere hizmet vermekteyiz” dedi.

Furkan Çifçi, “Restoranımız kuruluşundan bu yana her zaman ürünlerimiz helal dairesinde günlük ve taze olarak sunmaktayız. Özelikle gıda sektörü insan sağlık konusunda en önemli etkenlerden işletmemiz kurulduğu günden buyana gerek sunduğumuz ürünlerimizde gerekse işletmemizde en önem verdiğimiz konular arasındadır. Covid 19 salgının ülkemiz ve tüm dünyayı etkisi altına aldığı bu günlerde hedefimiz hizmette kalite, temizlik, hızı birleştirerek gelen müşterilerimizin memnuniyetini üst seviyede tutmak gayretindeyiz” şeklinde konuştu.

İkram Kebap, konusundaki ustalığı ile herkesin beğenisini almış olan Restoranımız markası ile YEDPA’da Kebap lezzetine yeni ve özel tatlar katmaktayız diyen Çifçi, “Özenle seçilmiş etler usta eller ile hazırlanıp ve zengin menüsüyle misafirimize her gün yeni tatlar ve sunumlarla alışılmış lezzetlerin üzerinde deneyimler sunmaktayız.

İKRAM olarak Yemek kültürünü önemseyen bir Resturant olarak 2020 Yılında açtığımız İKRAM PİDE& LAHMACUN yeni şubemizle müşterilerimize daha kaliteli hizmet vermek gayretinde olduk. Yeni şubemizde müşterilerimize YEDPA G cd sinde açık alan terasımızda kendinizi ferah ortamda his edeceğiniz rahat bir ortam hazırladık. Burada özenle pişirilen PİDE&LAHMACUN çeşitlerimiz ile eşsiz lezzetler sunmaktayız” ifadesinde bulundu.

softmvh.com

Paylaş