logo

İSMAİL ERDEM, KIZILDAĞ YATIRIM’I ZİYARET ETTİ

İSMAİL ERDEM, KIZILDAĞ YATIRIM’I ZİYARET ETTİ

Kızıldağ Yatırım davetlisi olarak Ak parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem YEDPA Ticaret Merkezi’nde esnafla bir araya geldi. YEDPA’da faaliyet gösteren esnaflar ve mahalle muhtarları da toplantıda yer aldı.

 

Toplantıda söz alan Kızıldağ Yatırım İşletme Sahibi Turgut Kızıldağ, böyle bir toplantının gerçekleştiği için memnun olduğunu gerek YEDPA esnafının gerekse çevre sorunlarının dile getirildiği bu toplantıya vesile olmanın verdiği mutluluğu dile getirerek bütün misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

İsmail Erdem: YEDPA’yı daha önce de birçok kez ziyaret ettiklerini YEDPA’nın bölgemizde olmasını bir avantaj olarak gördüklerini belirti. YEDPA otomotiv yedek parça merkezi olması birçok alanda hizmet vermesi ve oluşturduğu istihdam açısından çevresine ayrı bir güzellik katmaktadır. YEDPA camiası ile bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz.

İstanbul ayrı bir güzellik ve bu güzelliklere sahip çıkmak asli görevimiz, Türkiye ticaretinin yüzde ellisi İstanbul’da dönmekte ve yüzlerce sektör ve binlerce işletme İstanbul’da faaliyet göstermektedir. İstanbul birçok medeniyet ve kültürü kendi bünyesinde toplayarak insanlarımızın bir arada yaşama arzusuna ayrı bir katkı sunmaktadır. Bizi bu vesile ile bir araya getiren Turgut kardeşimize tekrar teşekkür ederim, Ataşehirli bir kardeşiniz olarak kapılarının her zaman açık olduğunu belirti.

 

Paylaş