logo

İTO-YEDPA İŞ BİRLİĞİYLE SEKTÖRÜN GELECEĞİNİ BELİRLEYEN ÇÖZÜM ÖNERİLERİ SUNACAĞIZ

İTO-YEDPA İŞ BİRLİĞİYLE SEKTÖRÜN GELECEĞİNİ BELİRLEYEN ÇÖZÜM ÖNERİLERİ SUNACAĞIZ

Atılım Gurubu, Motorlu araçlar tamir bakım ve imalat komitesinden seçimlere girerek İTO seçimlerinde 54. Komite ile seçimlere girerek otomotiv satış sonrasının tamamını kapsayacak şekilde temsil yetkinliği yüksek, gruplarında sektöre güven veren bir kadro ile seçimlerden galip ayrılan 54. Komiteden YEDPA yönetim kurulu başkanı Salih Sami Atılgan, İTO Yönetim Kurulu’nda görev almaya layık görüldü.

YEDPA Yönetim Kurulu Başkanı Salih Sami Atılgan, dünyanın en köklü ticaret odalarından biri olan ve yaklaşık 700 bine yakın üyesiyle çalışmalarını sürdüren İstanbul Ticaret Odası’nda (İTO) 4 yıl süreyle görev yapacak meslek komitesi ve meclis üyesi seçimlerinde bu birliktelik ile yeni dönemde de sektörümüzü bugünden daha da ileriye taşıyacağız, yenilikçi ve vizyoner bir anlayışla sadece bugünü değil, sektörün geleceğini de planlayan bir anlayışla sorunları belirleyip, çözüm önerileri sunacağız, dedi.

Atılgan, “İTO 21. Dönem seçimlerinde 54. Motorlu Taşıt Vasıtaları Bakım Onarımı ve İmalatı Komitesi’nde seçimleri bizim listemiz kazanmıştır. Bu başarı tüm arkadaşlarımızın destekleriyle sağlanmış olup kendilerine gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Büyük bir fedakarlık gösterip oy kullanmaya gelen tüm dostlara, arkadaşlara da şükranlarımı sunuyorum. Seçim sonuçlarının iş dünyamız ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Sektör bileşenlerini kapsayıcı bir yaklaşımla sektörün bütününe hizmet edecek bir hedef belirlediklerini kaydeden Atılgan, “ YEDPA ve satış sonrası en büyük federasyonu TOBFED ile birlikte ağırlıklı olarak oto sanayi site işletmeleri, esnafları, kurumsal servisler, yıkama, lastik, akü, cam vb. sektördeki alt bileşenler, geri dönüşüm grupları, gemi sanayimize hizmet veren işletmeler gibi tüm sektör temsilcilerinin yer aldığı oldukça kapsayıcı güçlü bir yapıya sahibiz. Bu konularda kamusal görevler de ifa eden, oldukça geniş imkanlara sahip İTO ile iş birliği ile sektörümüzün sesi olmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Otomotiv satış sonrasının tamamını kapsayacak şekilde temsil yetkinliği yüksek, gruplarında liyakatli sektöre güven veren bir kadro ile seçimlere hazırız diyen Atılgan, “’Dar grupların değil, tüm sektörün temsilcileriyiz’ anlayışıyla sektördeki yeniliklerin, elektrikli araç ve dijital teknolojilerinin ağırlık kazanacağı yeni döneme üyelerinin hazırlanmasına yönelik projelerimiz ve çalışmalarımızla sektöre yön vermeye ve destek olma gayretinde olacağız. Sektörde hizmet sunan, temsil seviyesi yüksek, kendi alanlarında başarılı kadrolarımızla sektörümüze hizmet etme gayretinde olacağız.

İş dünyasının ve tüm meslektaşlarımızın bize verdiği verdiği destek ve bizi bu göreve layık görmelerinden onur duyduk. Seçimlerin iş dünyamız ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Yönetim Kurulu Başkanı: Şekib Avdagiç

Yönetim Kurulu Üyeleri:

Sami Salih Atılgan, Ahmet Özer, Bahadır Yaşık, Giyassettin Eyyüpkoca, İbrahim Doğan Salman, Mehmet Develioğlu, Murat Hazıroğlu, Münür Üstün, Yakup Köç, Zeki Akbal.

Paylaş