logo

OTOSOKET EN ÇOK TERCİH EDİLEN OTOMOTİV MARKALARININ TESİSATLARINI ÜRETİYOR

OTOSOKET EN ÇOK TERCİH EDİLEN OTOMOTİV MARKALARININ TESİSATLARINI ÜRETİYOR

OtoSoket İşletme s-Sahibi Zafer Kaya, yedek parça sektöründe, gelişen teknolojiye ayak uydurarak, ürün çeşidini sürekli geliştiren, müşteri odaklı ve koşulsuz müşteri memnuniyeti prensibi ile hizmet veren bir firma olduklarını belirtti.

1994 yılından itibaren otomotiv yedek parça sektörü ile tanışan Zafer Kaya, “Geçmiş tecrübemiz ve bilgimiz ışığında 2011 yılında Oto Soket firmasını kurarak, geçmişten gelen tecrübemiz ile gelişen teknolojiye ayak uydurarak ürün çeşidini sürekli geliştiren, koşulsuz müşteri memnuniyetini temel prensibi haline getirerek sektördeki yerini almıştır. Araç enstalasyonları üzerinde bulunan ısıya dayanıklı ve su geçirmez, yeni nesil konektörlerin ithalatını ve ihracatını gerçekleştiren firmamız; binek, ticari, hafif ticari, iş makineleri, ağır hizmet alanında en iyi kaliteyi ve uygun fiyata sunmak amacıyla hareket etmektedir” şeklinde konuştu.

Zafer Kaya, “Türkiye’ye ithal ettiğimiz konektörlerden 8 farklı konektörün kalıplarının üretimini gerçekleştirerek, yerli üretime de geçen firmamızın öncelikli hedefi; kullanıcılar tarafından en çok tercih edilen otomotiv markalarının tesisatlarını üretmekdir. Ayrıca ihracat yaptığımız ülkelerin sayısını artırarak ülke ekonomisinin büyümesinde katkı sağlamak da öncelikli hedeflerimiz arasındadır” dedi

Paylaş