logo

SEKTÖR PROFESYONELLERİ MIMS AUTOMECHANİKA MOSCOW’DA ÜRÜNLERİNİ TANITI

SEKTÖR PROFESYONELLERİ MIMS AUTOMECHANİKA MOSCOW’DA ÜRÜNLERİNİ TANITI

Rusya’nın Moskova kentinde gerçekleştirilen ve otomotiv sektörü, yedek parça ve aksesuarlarına yönelik en kapsamlı fuarlarından biri olan MIMS Automechanika Moscow Fuarı’nda yeni ürünlerini sektör profesyonelleri ve katılımcılara tanıttı.

Uluslararası otomobil, ticari araçlar, yedek parça, otomotiv parçaları, ekipman ve araç bakım ürünleri fuarı 21- 24 Ağustos 2023 tarihleri arasında RUSYA – Moskova’da gerçekleşti. Bu yıl düzenlenen Uluslararası MIMS Automobility MOSCOW 2023 fuarında birçok Türk markası da yerini aldı. Düzenlenen fuarda yaklaşık 50 ülkeden 1.650’ye yakın kuruluşun katıldı ve markalarını ve grup ürünlerini tanıttı.

YURT DIŞI PAZARIMIZI GENİŞLETMEK VE DAHA İLERİ NOKTAYA TAŞIMA GAYRETİNDEYİZ

AYF Otomotiv hakkında bilgi veren Genel Müdür Faruk Aykan, MIMS Automobility MOSCOW, bizim açımızdan önemli bir fuar. Firma olarak 2022’de de katılım sağlamıştık, markamızı uluslar arası alanda daha ileri noktaya taşıma gayretindeyiz” dedi.

Aykan, “AYF Otomotiv olarak, 20 binden fazla ürün çeşidi ve sektörün önde gelen tedarikçi firmaları ile hizmet vermekteyiz. Firmamızın hedefi müşterilerine kaliteli ürün ve uygun fiyat sağlayarak, sektördeki yerini korumak, yeni teknoloji ve yenilikçi hedefler ile güvenli adımlarla ilerlemektir. Hizmet olarak satış politikamız, müşteri potansiyeli ve yurt dışı ağını genişletmek eşdeğer ürünleri de imalatçı firmalardan temin edip müşterilerimize sunmaktır. Bunların yanında kendi markamız olan AYF ile fason üretim yapıyoruz. Ülkemizde otomotiv sanayi ve yedek parça sektörü son yıllarda büyük ivme kazanmış durumda. Biz de firma olarak özellikle yurt dışı pazarımızı da genişleterek ülkemizin ihracatına önemli kazanımlar sağlamak arzusundayız” şeklinde konuştu.

KATMA DEĞER YARATACAK ÇALIŞMALAR YAPMAYI EKİP OLARAK GÖREV EDİNDİK

GKL Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Selim Parlak, “Otomotiv sektörü, yedek parça ve aksesuarlarına yönelik en kapsamlı fuarlarından biri olan MIMS Automechanika Moscow‘da ürünlerimizi uluslararası alanda tanıtma fırsatı bulmanın mutluluğunu yaşadık. Otomotiv sektörü ülkemiz açısından oldukça önem arz eden bir sektör. Ülkemizin üretimle kalkınacağının farkında olan bir marka olarak sorumluluklarımızın farkındayız. Yola çıkarken örnek aldığımız büyüklerimizin bıraktığı sorumluluğu daha yukarı seviyelere taşıyarak ülkemiz ve sektörümüz açısından en iyisini yapmak prensibini hedef aldık” ifadelerini kullandı.

Parlak, “Şahsım ve firmadaki ekibimizle birlikte ülke ekonomisine katma değer sağlayacak çalışmalar yapmayı görev edindik. Ürünlerimiz yurt dışında da gereken kabulü görmüş ve 20’den fazla ülkeye ihraç edilmekte. Ülke sayısını artırmak öncelikli hedeflerimiz arasındadır” dedi.

İNANILMAZ BİR FUARI DAHA GERİDE BIRAKTIK

TR PARTS Genel Müdürü Furkan Atılgan, “Üreticileri ve Tedarikçileri bir araya getiren platformumuzu uluslararası alanda tanıtma fırsatı bulduk” dedi.

Atılgan, “Parts Hub alıcıları ve satıcıları birleştiren Trparts’a ait B2B sitemimiz üzerinden satışlarınızı artırmak çok kolay. Yedek parça sektöründeki tedarikçi ve üreticilerin bütün dünyaya ürünlerini satabileceği alternatif satış yöntemimiz ile daha çok hedef kitleye ulaşma fırsatı bulduk.  Güçlü ekibimizle başarılı adımlarla ilerliyoruz. Standımızı ziyaret eden herkese sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz” şeklinde konuştu.

Paylaş