logo

SİGORTA,VATANDAŞIN BİRİKİMLERİYLE ÜLKE EKONOMİSİNİN TEMİNATI

SİGORTA,VATANDAŞIN BİRİKİMLERİYLE ÜLKE EKONOMİSİNİN TEMİNATI

Sigorta Acenteleri Birliği (SAB) yönetim kurulu heyeti; Ayhan Çalık, Murat Atkın, Mustafa Aktaşoğlu ve Murat Arseven’den oluşan SAB heyeti, sektörün önemli isimleri ile sektör hakkında ziyaretlerine devam ediyor. Arex Sigorta Genel Müdürü Sertem Demir, Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mehmet Tuğtan ve ekibini ziyaret ederek, sektörün bugünü ve geleceği hakkında görüş alışverişinde bulunuyor.

Arex Sigorta Genel Müdürü Sertem Demir, Acentelerin sektörün gelişimi için çalıştıklarını ifade eden Sertem Demir, Arex Sigorta’nın gelecek için planları hakkında da SAB heyetine bilgi verdi. SAB’ın Acenteler yaptıklarını taktir ederek Acentelerin gelişimi için her türlü katkıyı sağlayacaklarını belirti.

SAB yönetim kurulu heyeti, Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mehmet Tuğtan ve ekibini ziyaretinde sektör hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. KidZania’da bölge müdürlüğü açan Anadolu Sigorta’yı tebrik eden SAB Yönetim Kurulu başkanı Ayhan Çalık, sigorta bilinirliği ve bilincine yapılan bu yatırımın önemli olduğunu ve sektörün tüm paydaşlarının bir bütün halinde birlikte çalışması gerekliliğinin öneminin altını çizdi.

Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mehmet Tuğtan, sektörü hem bir sigortacı hem de bir bankacı gözüyle değerlendirmesini öğrenme şansı buldu. Anadolu Sigorta’nın acentelerle iletişiminin her zaman olduğundan çok daha fazla önem verdikleri bir dönem olacağı bilgisini paylaştı.

“Sigorta, vatandaşın birikimleriyle ülke ekonomisinin teminatı”

SAB Sigorta Acenteleri Derneği üyesi MPA Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti. Murat Arseven SAB’ın her yerde evi olduğunu belirterek sektör açısından görüş alışverişlerinin önem arz etiğini belirti. 30 yıllı aşkın geçmişi ile hizmet veren MPA sigorta, müşterilerine yönelik sundukları hizmetler açısından İstikrarlı yol almak için sigortacılık alanında yenilikleri yakından takip, istikrarlı yol almanın başlıca prensibi olarak, görüş alışverişlerinin önemini vurguladı.

Arseven; tüketicinin binlerce liralık yatırımını, eşyasını sağlığını uygun prim oranlarıyla güvence altına alarak “Bireylerin gelecek güvencesi olarak edindikleri poliçelere ödedikleri primler, ülke ekonomisine de yatırım olarak geri dönüyor. Diğer bir deyişle sigorta, sadece kendi yatırımlarını değil ülke ekonomisine katkıda bulunarak geleceklerini de güvence altına alıyorlar. Bu nedenle, bu bilincin artırılması için başta sigorta sektörü olmak üzere herkes büyük görevler düşmektedir.

Murat Arseven, MPA sigortanın Türkiye’nin önde gelen sigorta şirketleri ile iş birliği yaparak uluslararası alandaki aldığı güç ve deneyim ile her durumda, müşterilerimizin yanında olduğunu belirti.

Paylaş