logo

YEDPA TAPULARI 12 HAZİRAN’DA DAĞITILACAK

YEDPA TAPULARI 12 HAZİRAN’DA DAĞITILACAK

YEDPA Ticaret Merkezi Geleneksel İftar Yemeği, Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Salih Sami Atilgan ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin ev sahipliğinde YEDPA Konferans salonunda gerçekleşti.

YEDPA Yönetim Kurulu Başkanı Salih Sami Atılgan; “Öncelikle Ramazanı şerifinizi tebrik ediyorum. İnşallah bu ay içinde yapmış olduğumuz her türlü ibadetlerimizi kabul olsun. İftarımıza icabet ettiğiniz, soframızı, aşımızı paylaştığınız için tekrardan hepinize teşekkür ederim. Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayının hepimize, ülkemize, İslam âlemine huzur, barış, kardeşlik ve sükûnet getirmesini niyaz ediyorum. YEDPA’nın sadece bir iş yeri değil aynı zamanda Camisiyle, aş evi ile sağlık birimiyle bir yaşam merkezidir. Ramazan ayında iftar sofralarımız eksik olmadığı gibi ihtiyaç sahiplerine de ulaştırmaya çalışıyoruz” dedi.

Atılgan; “YEDPA’nın mülkiyet sorunun ortadan kalkmasın mutluluğunu yaşıyoruz. 12 HAZİRAN ATAŞEHIR SHERATON OTEL ‘de gerçekleştireceğimiz genel kurulumuzda tüm ortaklarımızın tapuları dağıtılacaktır. Büyük özveri ile tapularımızı hazırlamakta olan YEDPA çalışanlarımıza teşekkür ederim, şuanda tapularımızın üçte ikisi tamamlanmış durumda bu meşakkatli süreçte emeği geçen herkese YEDPA adına teşekkür ederim. Ataşehir belediye başkanı sayın Battal İlgezdi ile yönetim kurulu olarak yaptığımız son görüşmede işletmelerimiz ruhsat problemlerini de çözmeye çalıştık, inşallah işletmelerimizin ruhsat problemini de genel kurulumuzda tapu teslimi ile beraber verme gayretti içindeyiz.” dedi.

Paylaş