logo

EREN OTOMOTİV OTO AKSESUAR DÜNYASINDA FARK YARATMAYI HEDEFLİYOR

EREN OTOMOTİV OTO AKSESUAR DÜNYASINDA FARK YARATMAYI HEDEFLİYOR

EREN OTOMOTİV firma sahibi Eren Turguttoprak, Türkiye genelindeki toptancılar oto aksesuar alanında sundukları kaliteli hizmet ile LED XENON ithalatı ile beraber oto aksesuar dünyasında fark yaratacak kalıplarımızı en kısa zamanda piyasaya sürmeyi hedeflediklerini belirtti. 

2018 yılında İSTOÇ toptancılar çarşısında ithalat ve ihracat firması olarak kurulan EREN OTOMOTİV, faaliyetlerine YEDPA ticaret merkezinde devam ediyor. EREN OTOMOTİV firma sahibi Eren Turguttoprak, “Kurulduğu tarihten itibaren iç ve dış pazarda faaliyet gösteren Eren otomotiv yapmış olduğu ithalatları Türkiye genelindeki oto aksesuar toptancılar aracılığı ile ithal ettiği ürünlerin dağıtımını sağlamaktadır.  Uzak doğudan ithal ettiğimiz tescilli F&C ve EXTREME markaları adı altında ülkemize LED XENON ithalatını sağlamaktayız” şeklinde konuştu.

Turguttoprak, “Hizmet kalitesi açısından sektörde dikkat edilmesi gereken konulara bakarsak, günümüzde hizmet işletmeleri, üretim işletmenin uyguladığı yönetim sistemlerinin de özünü oluşturan kaliteli hizmet sunumunu nihai hedef olarak belirlemektedirler. Hizmet sektörünün önem kazanması sektörün ekonomi içerisindeki payının giderek büyümesiyle ilişkilendirmektedir. Uluslararası rekabet ve müşteri tatminine önem verilmesi, kalite tanımının üretici yerine müşteri odaklı olmasına ve hizmet kalitesinin artmasına neden olmaktadır” ifadelerini kullandı.

Sektördeki rekabeti önemsediklerini belirten Turguttoprak, “Öne geçmenin anahtarı sayılan kaliteli üretim için yapılan çalışmaların nasıl bir sonuç verdiğini ve anlamak değerlendirmek için kalitenin ölçülebilir olması gerekmektedir. Somut ürünlerin kalitesi örgütler tarafından tanımlanabilir ve ölçülebilirken, hizmetlerin kalitesinin ölçülmesi soyuttur. Artan rekabet koşulları çerçevesinde işletme politikaları ve uygulamalarında yapması gerekenler hakkında gösterge niteliğinde olmaktadır. Bu nedenle hizmet kalitemize ve müşteri odaklı çalışmalara önem vermekteyiz” dedi.

Türkiye’nin ihracat lideri ve lokomotifi sektörü olan otomotiv sektöründe yeni ürün ve hizmetleri yakından takip ettiklerini aktaran Turguttoprak, “Otomotiv endüstrisi profesyonelleri için teknolojik gelişmeler ve yeni trendleri yakalamaya çalışıyoruz. Yapmış olduğumuz ithalatların yanında yapmakta olduğumuz oto aksesuar dünyasında fark yaratacak kalıplarımızı en kısa zamanda piyasaya sürmeyi hedefliyoruz. FC ve EXTREME markaları adı altında ithal ettiğimiz LED XENON ürünlerini tamamen müşteri memnuniyetine uygun ve kaliteli bir şekilde müşterimize ulaştırmak birinci hedefimiz” ifadesinde bulundu.

Paylaş
Etiketler: » »