logo

MPA sigorta 12 yıldır müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor

MPA sigorta 12 yıldır müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor

MPA sigorta genel müdürü Murat Kamil Arseven, “firmamız 2002 yılında sigortacılığa başladı Ak sigorta ve Liberty sigorta acentelikleri ile YEDPA Ticaret merkezinde 12 yıldır hizmet vermekteyiz” dedi.

Arseven; kurulduğu günden bugüne müşteri odaklı hizmet anlayışından ödün vermeden çalışmalarını sürdürmekte. Türkiye’nin önde gelen sigorta şirketleri Liberty Sigorta ve AkSigorta hizmet kaliteleri, güvenceleri ve uluslararası alandaki aldığı güç ve deneyimle hareket eden şirketimiz, sigortacılığın her alanında daima sektördeki yenilikleri yakından takip etmeye devam etmekteyiz www.mpasigorta.com.tr internet sitemizden müşterilerimiz yeni kampanya ve yeniliklerimizi anında ulaşabilirler.

Arseven, MPA Sigorta Aracılık Hizmetleri; Olarak Yangın Sigortası, Trafikasko, Kasko, Genişletilmiş Kasko, Trafik Sigortası, Sağlık Sigortaları, Nakliyat Sigortası, Mühendislik Sigortası, Ferdi Kaza, Sorumluluk Sigorta hizmeti Konut sigortası ve YEDPA Ticaret merkezindeki firmalarımıza yönelik özel sigortalar yapmaktayız ve en iyi fiyat ödeme kolaylıklarıyla müşterilerimize iyi hizmeti sunmaktayız.

Sigortanın iş yükünün ve yaşamdaki riskin garanti belgesi olduğunu söyleyerek sigortanın önemini belirten Arseven; kalite, fiyat ve müşteri memnuniyeti ve güvenirliğin başlıca prensipleri olduğunu belirti.

‘Hasar anında müşterilerimizin yanındayız’

İstikrarlı yol almalarının müşterilerine hasar anında her durumda, her zaman yanlarında olmak olduğunu belirten Arseven, verdikleri hizmet ile sektörümüzdeki fiyat rekabetini azaltarak hizmeti ön plana çıkarmanın kendileri ve sektör açısından büyük kazanım sağlamaktadır. Sektörde rekabet çok fazla istikrarlı büyümeyi yakalamak için doğru poliçeyi en iyi fiyatla satmak en büyük arzumuzdur, dedi.

Paylaş