logo

ANC SİGORTA SİGORTACILIK SEKTÖRÜNDE BİR ADIM ÖNDE OLMAYI BENİMSEMİŞTİR

ANC SİGORTA SİGORTACILIK SEKTÖRÜNDE BİR ADIM ÖNDE OLMAYI BENİMSEMİŞTİR

ANC Sigorta genel müdürü Kamil KÖKCÜ, “ANC sigorta, gelişen sigortacılık sektörünün bir adım önünde olmayı benimsemiş, içinde bulunduğu hizmet sektörüne doğru bilgi ile kaliteli hizmeti ilke edinmiş sigorta acenteyiz” dedi.

Biz sigortacıyız…

Kamil KÖKCÜ, ANC Sigorta olarak, 2006 tarihinden bu yana acentelik faaliyetini sürdürmekteyiz. O günden bugüne dek çevremizde bulunan insanlara sigorta konusunda doğru bilgiler aktarabilmek için azami özeni göstermiş olduğumuza inanıyoruz. Bilgiye hızlı, doğru ve çok alternatifli yoldan ulaşabilmenin memnuniyetinizi artıracağını biliyoruz. Bundan böyle, her an yanınızda olmak ve size en hızlı hizmeti sunmak için ANC sigorta olarak yanınızdayız. Sigortacılık sabrın ve çalışmanın harmanlanarak müşteri memnuniyetine dönüştürüldüğü; satıcılığın en profesyonel halidir. Biz sigorta satışı ve sonrası hizmeti en etkin şekilde yapma gayreti içerisinde olduklarını belirti.

Kamil KÖKCÜ, “ANC sigorta danışmanlığı; güvenilirliği, dinamizmi, kalite yönetimi ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla sürekli gelişmeyi hedefleyen öncü bir şirkettir. Yoğun rekabetin yaşandığı sigorta sektörün de bizi zirveye taşıyan en değerli kaynağımız müşterilerimizden almış olduğumuz memnuniyet ve çalışma politikamızdır. “

ANC sigorta, olarak en uygun sigorta teklifi sunmak gayretindeyiz

ANC sigorta, sektöründe yenilikçi ve girişimci bir ruhla sigortacılık sektöründe bölgesel lider olma vizyonu ile adım atmış bir firma.  ANC Sigorta Genel Müdürü Soner KÖKCÜ, “Sigortacılık sektörünün bir adım önünde olmayı hedeflemiş,15 kişilik çalışma ekibi ile içinde bulunduğu hizmet sektörüne doğru bilgi ile kaliteli hizmeti benimsemiştir.

Müşterilerine daha iyi hizmet vermek adına Türkiye’nin önde gelen sigorta şirketleri; ANADOLU SİGORTA, HDI SİGORTA, AXA SİGORTA, AK SİGORTA, SOMPO SİGORTA, ALLİANZ SİGORTA, RAY SİGORTA, UNİCO SİGORTA, ETHİCA SİGORTA, BEREKET SİGORTA, EUREKO SİGORTA, ANKARA SİGORTA, AVEON SİGORTA, NEOVA SİGORTA, MAGDEBURGER SİGORTA, HEPİYİ SİGORTA, QUİCK SİGORTA, ACNTÜRK SİGORTA, NİPPON SİGORTA, EMAA SİGORTA, ZURİCH SİGORTA gibi Türkiye’nin köklü sigorta şirketleri ile çalışmaktayız.

ANC sigorta olarak, kaza, yangın, nakliyat, mühendislik, tarım, hukuksal koruma ve sağlık sigortasında başarılı firmalarla çalışan ve sigortalı adayına doğru çözüm önerileri getirmeyi sağlayan bir danışmanlık şirketidir. Yıllardır değişmeyen, hasarları hemen ve eksiksiz ödeme ilkesi, insanlarımız için bir güven kaynağı oldu. Son yıllarda artık sigortalı adayları sigortacılığı meslek olarak benimseyen ve gereğini yerine getiren profesyonelleri tercih etmektedir. Bunun bilincinde olan kurumumuz sektör profesyonelleriyle çalışmakta ve yeni profesyoneller yetiştirmekteyiz, şeklinde konuştu.

Soner KÖKCÜ, “Farklı ürün ve fiyat alternatiflerinin yanı sıra firmamızda gerçekleştirdiğimiz tüm faaliyetlerin, müşteri beklenti ve taleplerini müşteri memnuniyetine çevrilecek şekilde planlanması, uygulanması, kontrol edilmesi ve sürekli iyileştirilmesi amacını standart olarak benimsemiştir. Uygun fiyatlar için bizi aramadan sigortanızı yaptırmayın, size en uygun teklifi sunmak görev edindik.”

Paylaş