logo

AUTOMECHANIKA DUBAİ, KAPILARINI ZİYARETÇİLERE AÇTI

AUTOMECHANIKA DUBAİ, KAPILARINI ZİYARETÇİLERE AÇTI

Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai Emirliği’nde düzenlenen otomotiv satış sonrası endüstrisinin önde gelen fuarı Automechanika Dubai, kapılarını ziyaretçilere açtı.

Türkiye’de ve dünyanın birçok ülkesinde otomotiv yedek parça sektörünün önde gelen markaları 2-4 Ekim 2023 tarihleri arasında düzenlenen Dubai Automechanika Fuarı’na katıldı

İstanbul Ticaret Odası’nın Türkiye milli katılımını organize ettiği fuarda Türkiye, 2214 metrekare alanda 95 firmanın katılımı ile 20 ülke pavilyonu arasında 2. sırada yer aldı. Türkiye markasının etkin bir şekilde yansıtıldığı fuarda, Türkiye milli iştirak organizasyonu fuarın odak noktası oldu.

Dubai Emirliği Yollar ve Ulaştırma Otoritesi Yönetim Kurulu Başkanı Şeyh Mattar Al Tayer, Fuar açılışında Türkiye pavilyonunu ziyaret ederek İstanbul YEDPA yönetim kurulu başkanı, Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Salih Sami Atılgan ve Zeki Akbal ile görüştü.

İTO heyeti daha sonra Dubai Başkonsolosluğu Ticaret Ataşeleri Hacı Hasan Kaygısız ve Muhammet Emin Erkal ile birlikte katılımcı firmaları ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Fuar, 4 Ekim 2023 Çarşamba gününe  kadar ziyaret edilebilecek.

Paylaş