logo

AUTOMECHANİKA İSTANBUL 2021 KASIM AYINA ERTELENDİ

AUTOMECHANİKA İSTANBUL 2021 KASIM AYINA ERTELENDİ

 

8-11 Nisan 2021 tarihleri arasında gerçekleşmesi planlanan Automechanika İstanbul 2021 Fuarı, pandeminin ülkemizde ve dünya genelindeki mevcut durumunu göz önünde bulundurularak, 18-21 Kasım 2021 tarihleri arasında düzenlenmek üzere ertelendi.

Automechanika Istanbul Fuarı ile ilgili tüm resmi wep sayfalarından fuarın neden ertelendiği ile ilgili aşağıdaki değerlendirmelere yer verilmiştir.

AUTOMECHANİKA ISTANBUL 2021 NEDEN KASIM AYINA ERTELENDİ?

Automechanika İstanbul yönetimi olarak, her gün COVID-19 salgınından kaynaklanan dinamik gelişmeleri gözlemlemekteyiz. Devam eden pandemi sebebiyle hala Türkiye’de, Avrupa’da ve dünyada uluslararası seyahat kısıtlamaları, sosyal düzenlemeler ve sokağa çıkma yasakları ile karşı karşıyayız. Söz konusu kısıtlamalar ve engellerden daha önemlisi, Automechanika İstanbul ekibi olarak önceliğimiz fuar alanında bulunacak tüm katılımcı, ziyaretçi ve çalışanların sağlığını hiçbir koşulda ve herhangi bir sebeple riske etmemektir. Mevcut koşullar etraflıca değerlendirildiğinde, Automechanika İstanbul 2021’i Nisan ayında düzenleme ihtimalimiz ortadan kalkmış bulunmaktadır, bilgisine yer verdi.

 

Paylaş