logo

YEDPA TİCARET MERKEZİ AUTOMECHANİKA İSTANBUL’DA YERİNİ ALDI

YEDPA TİCARET MERKEZİ AUTOMECHANİKA İSTANBUL’DA YERİNİ ALDI

YEDPA ticaret merkezinin resmi destekçi ve katılımcı olarak Hal 10-11 geçiş A 96 standının yer aldığı birçok YEDPA’lı firmanın katılımcı olarak katıldığı Fuar, 4 – 7 Nisan tarihleri arasında TÜYAP’ fuar merkezinde gerçekleşti.

Türkiye’nin lider otomotiv endüstrisi fuarı 36 ülkeden 1400’ün üzerinde firmanın katılımı ile bugün kapılarını açtı. Tüm Türkiye ve dünya genelinden sektör profesyonellerinin buluşma noktası haline gelen Automechanika Istanbul Fuarı, Şanghay ve Frankfurt’tan sonra otomotiv endüstrisi alanındaki fuarlar arasında dünyada 3. sırada yer alıyor. Automechanika Academy kapsamında yer alan özel seminer ve oturumları ile de dikkat çeken Automechanika Istanbul fuarı, yerli otomobil üretmeye hazırlanan Türkiye Otomotiv Endüstrisi için büyük önem taşıyor.

Tüm Yurt ve Dünya Genelinden Satın Alma Heyetleri Automechanika İstanbul’da!

Automechanika Istanbul Avrupa, Orta Doğu, Kuzey Afrika, Güney Amerika ve BDT bölgesinin tüm otomotiv üretim ve onarım profesyonellerini bir araya getirerek 3 kıtada otomotiv sektörünün ana platformu oldu. Fuarda Almanya, Çek Cumhuriyeti, Çin, Endonezya, Fas, Malezya, İran, İspanya, İtalya, Kore, Hong Kong, Pakistan, Slovakya ve Tayvan gibi önemli ticaret merkezlerinin ülke pavilyonları katılımcı firmalar ile bir araya gelerek ve yeni iş anlaşmaları sağlandı.

 

 

Paylaş