logo

FALKON OTOMOTİV LİDER MARKA OLMA YOLUNDA YATIRIMLARINA DEVAM EDİYOR

FALKON OTOMOTİV LİDER MARKA OLMA YOLUNDA YATIRIMLARINA DEVAM EDİYOR

Falkon Otomotiv Genel Müdür Yardımcısı Ayfer Çalışkan Özgün, yurt genelinde lider marka olma yolunda sürekli gelişim ve değişim anlayışı çerçevesinde yatırımlarına hızla devam ettiklerini belirterek, FALKON OTOMOTİV, “Oto Bakım Ürünlerinde” 22 yıllık emeğin tecrübe ile bütünleşmesidir dedi.

AUTOKIT, MAGIC DOSE markaları ile müşterilerimizin değişen ihtiyaçlarının farkında olarak esnek yapımızla, öncü ve yaratıcı çözümlerimizle, müşterilerimizin yaşamlarına değer katan, onları farklı kılan ürün ve hizmetler tasarlayıp sunmakta.

1999 yılında kuruluşuyla birlikte Falkon Otomotiv’in başarı hikayesi, sahip olduğu AUTOKIT markasını piyasaya sürmesiyle başladı. Ayfer Çalışkan Özgün, “Firmamız üretim, ithalat, dağıtım ve pazarlamayı gerçekleştirmek üzere kurulmuş ve hedef pazarımız olan ulusal ve yerel zincir marketler, akaryakıt istasyon marketleri gibi yurt genelinde ürün ve hizmetleri sunmak amacıyla faaliyetlerine başlamıştır.  2003 yılında ikinci markamız olan MAGIC DOSE markasında oda ve oto kokuları, kolonya ve temizlik ürünlerinde üretim faaliyetlerine hız veren firmamız kısa sürede MAGIC DOSE markasını da piyasaya kazandırmıştır” dedi.

Özgün, “2005 yılında distribütörlüğünü aldığımız Made in U.S.A olan FORMULA 1 markalı oto iç dış bakım ürünleri ve yine Made in U.S.A olan SUPER-X markalı oto performans ürünleri ile pazardaki yerimizi sağlamlaştırdık. 2006 yılında hızla büyümeye geçen pazarımızda müşterilerimizin beklenti ve ihtiyaçlarını zamanında ve kaliteli hizmet anlayışıyla karşılayabilmek adına ilk grup şirketimiz olan İSTANBUL MARKETİNK PAZ. DIŞ.TİC. LTD. ŞTİ. firmamızı kurduk. Yurt genelinde lider marka yolunda sürekli gelişim ve değişim anlayışı çerçevesinde yatırımlarımıza hızla devam ettik” şeklinde konuştu.

ÜRETİM TESİSİMİZ AUTOKIT VE MAGIC DOSE MARKALARIMIZIN GÜCÜNE GÜÇ KATMIŞTIR

2011 yılında 8.000 metrekare alanda oto bakım, oto ve oda kokuları, kolonya temizlik ürünleri üretimini yapmak üzere son teknoloji dolum makine parkuru ile donatılmış fabrikalarını faaliyete geçirdiklerini söyleyen Özgün, ”Yüzlerce çeşit üretime sahip tesisimiz bugün birçok markaya private label üretim yaptığı gibi AUTOKIT – MAGIC DOSE markalarımızın da piyasadaki gücüne güç katmıştır. Üretim tesisimizin faaliyete geçmesiyle birlikte hızla dış pazara açılan firmamız bugün yurt içi piyasada hakim olduğu pazar payına ilave olarak ayrıca ihracatta % 40 oranında büyüme sağlamıştır” ifadelerini kullandı.

Özgün, “Sektörde bizi farklı kılan en etkili özelliğimiz üretici ve ithalatçı kimliğimizle bütünleşen Türkiye genelinde kurduğumuz bölge müdürlüklerimizle sağladığımız hizmet kalitemizdir.  Şirketimiz müşteri memnuniyetini artırmaya yönelik çalışmaları kapsamında bugün İstanbul merkezimizde 5000 metrekare depolama alanına sahip. Türkiye geneli bölge depolarımızla, güçlü ekip ruhu ile üretim ve dağıtım süreçlerinde başarısı ile sektörün öncü firmalarından biridir” ifadesinde bulundu.

Birlikte çalışmanın ve iletişimin gücüne inandıklarını kaydeden Özgün, ”Destekleyici, açık iletişim, olumlu tutum ve çözüm odaklı yaklaşımlara sahip iyi bir ekip ruhu ile çalışırız. Yeniliklere sürekli açığız ve değişimin gerekliliklerini çekinmeden uygularız” dedi.

Paylaş