logo

OTO ERKAN, YILLARDIR KALİTELİ VE BAŞARILI HİZMET VERMENİN GURURUNU YAŞIYOR 

OTO ERKAN, YILLARDIR KALİTELİ VE BAŞARILI HİZMET VERMENİN GURURUNU YAŞIYOR 

OTO ERKAN Genel Müdürü Umut Kurtar, “Yıllardır Oto Erkan olarak sizlere bu sektörde kaliteli ve başarılı hizmet vermenin gururu ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ford yedek parça tedarikçiliğinde yaklaşık 45 yıldan fazla bir süredir hizmet vermekteyiz” dedi.

Türk otomotiv yedek parçaları ve yan sanayinde 45 yılı geride bırakan OTO ERKAN Yedek Parça Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin, 1971 yılında binek ve hafif ticari araçların yedek parça ticaretini yapmak üzere kurulmuş bir firma olduğunu kaydeden Umut Kurtar, “Şirketin ana faaliyet konusunu Ford grubu yedek parçaları oluşturmakta ve buna paralel olarak imalat sanayi ve ithalat alanında gelişmelerini sürdürmekte. OTO ERKAN, VOX ve LENOX adı altındaki kendi ürünlerinin yanı sıra sektörde kendini kabul ettirmiş çeşitli markaların da satışını gerçekleştirmekte. 2000’den fazla ürün grubumuz ve 10 ‘dan farklı tedarikçi kanalımızla beraber hizmet vermekteyiz.  Firmamızın temel politikası, müşterilerine kaliteli ürün ve uygun fiyat sağlayarak sektördeki yerini korumak, yenilikçi hedeflere güvenli ve emin adımlarla yürümektir” şeklinde konuştu.

Müşterilerinin istekleriniz doğrultusunda ürün tedariki, üretim, talep ve adetlere göre malzeme üretimi ve ithalatı yaptıklarını söyleyen Kurtarır, “Mevcut stoklarımızda olan ürünlerin devamını veya müşterilerimizden gelen talepler doğrultusunda ithalat kanallarımız sürekli açıktır. Müşterilerimize sunduğumuz çok çeşitli ve kaliteli ürün portföyümüz ile zamanında teslimat ve müşteri memnuniyetinden ödün vermeden, sorumluluk sahibi ve alanında uzman çalışanlarımızla sürdürdüğümüz desteğiz doğrultusunda, müşterilerimiz akıllarına takılan ne varsa temsilcimize sorabiliyor. Ticaret yaparken bizden önce müşterilerimizin sonuçtan memnun kalması birinci önceliğimiz” ifadelerini kullandı.

Tüm dünyayı alarma geçiren ve birçok sektörü durma noktasına getiren pandemi döneminde yaşanan değişimleri, yenilikçi yaklaşımları çalışmalarına entegre ederek müşterilerine gereken desteği sağladıklarını belirten Kurtarır, “Otomotiv ve otomotiv yedek parça sanayisi ülkemizin lokomotif sektörlerinden biri. Yaptığımız işin ülkemiz ve sektörümüz açısından öneminin farkında olarak tedarik zincirinin bir halkası olan firmamızda, tüm dünyada yaşanan gelişmelere paralel olarak değişen tüketici beklenti ve ihtiyaçlarını karşılamaya devam ettik.  OTO ERKAN olarak yedek parça tedarikçiliğinde yaklaşık 45 yıldan fazla bir süredir sizlere hizmet veren firmamız, yıllardır en kaliteli güvenilir hizmeti sunarak, düzgün bir şekilde hizmet verme ilkesiyle hareket ederek hem müşterilerimize hem de sektöre güven vermenin gururunu yaşıyor” ifadelerini kullandı.

Paylaş