logo

QUİCK WAX otomotiv ve halı temizlik ürünlerinde devrim yaratıyor

QUİCK WAX otomotiv ve halı temizlik ürünlerinde devrim yaratıyor

Adını Avrupa’ya da duyuran QUİCK WAX markasıyla ürün gamında ise halı şampuanından otomotive kadar her türlü temizlik, bakım kimyasalı ve makine mevcut ürün gamına sahip Ada Plastik dünya çapında gerçekleşen Automechanika 2018 organizasyonunda farklı ülkelerden ve illerden gelen misafirlerini ağırladı.

Sürekli yenilik sunan QUİCK WAX markasının leke sökücü ürünleri , bırakın halının üzerinden kiri almayı, demirin üstünden pası, araçta reklam folyosunun tutkallarına dek yok ediyor. QUİCK WAX 7 yıldan beri fırtına gibi eserek 81 ile ulaşmayı başardı.

Bursa Osmangazi’de kuruluşları hakkında bilgi veren Genel Müdür Melih Çetin, Türkiye, Rusya İsrail ve İran pazarında da uzunca süre faaliyette bulunduğunu, 2000 yılında kendi Plastik ve ambalaj alanında kendiişlerini kurduğunu belirti. 2003’e kadar hızlı bir ivmeyle büyüdüklerini aktaran Çetin, 2010 yılında otomotiv ve halı temizlik ürünleri, makinaları ve teknik servis hizmetini bünyemize kattık, dedi.

Ada Plastik, aylık 300 ton kapasiteli makine parkurunun yüzde 95’ini kendisi üretiyor. Önceliği Ar-Ge çalışmalarına veren firma, hem kendisini geliştiriyor hem de imalat yelpazesini genişletiyor. Böylece tüketici memnuniyeti nezdinde üst sıralardaki yerinden inmek istemiyor. İş ortakları arasında ağırlıklı olarak Car Care oto bakım, yıkama, parlatma ile halı yıkama materyalleri ve ekipmanları kullanan iş yeri sahipleri bulunuyor. Devlet daireleri, kurumsal fabrikalar ve hastanelerinde tedarikini yapıyor.

Melih Çetin, “ QUİCK WAX markasıyla 7 yıllık sıkı bir çalışmayla piyasaya hakim olundu. 10’nu aşkın ve her geçen gün sayısı artan illerde bayilikler açıldı. Türkiye’nin 81 iline sevkiyatlar gerçekleştirildi. 3 Avrupa ve 2 Balkan ülkesinde kurumun adı en iyi şekilde duyuruldu, ana hedef, temsilcilik sayısının 25’e yükseltilmesi” dedi.

Melih Çetin, tercih edilme sebeplerine şöyle açıklık getiriyor, “Nitelikli ürünleri yakaladıkça ve bunları değerli müşterilerimize sundukça güven kendiliğinden oluşuyor. Kaliteyi ise onların tavsiyeleriyle ve öneriyle elde ediyoruz. Ben bugünlere önce alaylı, sonrasında mektepli olarak geldim, buda bize hitap ettiğimiz kesimin ne istediğini algılama yetkisi verdi. Tüm personelimiz bu terbiye içerisinde” dedi.

 

Paylaş