logo

ALMİLA OTOMOTİV İHTİYACINIZ OLAN OTO YEDEK PARÇAYI SAĞLIYOR

ALMİLA OTOMOTİV İHTİYACINIZ OLAN OTO YEDEK PARÇAYI SAĞLIYOR

Girişimcilik kurslarında aldığı eğitimler ile genç yaşta kendi işletmesini kuran Hatice Bayrak, Genç yaşta otomotiv sektöründe kurduğu şirketle adından söz ettiren Bayrak, otomotiv yedek parça sektöründe kurduğu ALMİLA otomotiv onlarca farklı otomobil markası için 190 binden fazla garantili oto yedek parça çeşidini en iyi fiyat avantajı ve en iyi hizmet imkanı ile kapıya kadar teslim ediyor.

Kadın Girişimcilik Merkezi tarafından düzenlenen etkinlikte girişimciliğin lider isimleri, ilham verici fikirlerini paylaştı. Yapılan etkinliğe Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Şehnaz Yabar, Bıg Chefs Kurucu Ortağı Gamze Cizreli, ASO Company Yönetici Ortağı ve Profesyonel İş Kadınları Derneği Başkanı Aylin Satun Olsun, İnci’den Restoran İşletmecisi ve oyuncu Ayça İnci, Make My Day Kurucu Ortağı Lara Talvi, Ruhsal Eğitim Kurucusu Handan Cengiz ile çok sayıda girişimcilik eğitimi alan kadın katıldı.

Hatice Bayrak, üniversiteyi bitirdikten sonra Girişimcilik kursunu başarıyla tamamlayan Bayrak’ın aldığı eğitim ve otomotiv sektöründe edindiği tecrübeler ile kurduğu Almila otomotiv sektörde adından söz ettiriyor. Bu sektörde kadınların hakim olmasını istediğini belirten Bayrak, “Diğer bayanlara da bu merkezden faydalanmasını tavsiye ediyorum.

“Oldukça da iş potansiyeli yüksek olan sektörde kendi adımdan söz ettirmeyi başardım”

Otomotiv sektöründe kendi şirketini kuran ve başarısıyla birçok kadına örnek olan Hatice Bayrak, “2018 yılında kendi şirketimi kurmaya karar verdim. Girişimcilik eğitimine katkı sağladım. Bu eğitim sonrasında bir kadının neler başarabileceği, kimsenin ihtiyacı olmadan neler yapabileceğini idrak ettim. Herkes düşünebilir ama o atağa geçmek için gücü kendinde bulamayabilir. Ben bu eğitimler ile bunu kendimde gördüm. Otomotiv yedek parça sektöründe bir şirket kurdum. Oldukça da iş potansiyeli yüksek olan sektörde kendi adımdan söz ettirmeye başardım.

Hatice Bayrak, Onlarca farklı otomobil markası için 190 binden fazla garantili oto yedek parça çeşidini en iyi fiyat avantajı ve en iyi hizmet imkanı ile kapınıza getiriyoruz. Sürdürülebilir teknolojik alt yapısı ile günden güne kendini yenileyen Almila Otomotiv 2018 yılında kurulmuş olup, bünyesinde bulundurduğu çalışanların uzun yıllardır sahip olduğu tecrübelerle müşterilerine en iyi hizmeti vermeye çalışmaktadır. Her geçen gün sitesine eklediği yenilikler sayesinde aracınıza uyumlu parçaları bulabileceğiniz sistem haline getiriyoruz.

İhtiyacınız olan oto yedek parça, madeni yağı, motor katkılarını ve hayatı farklılaştıran özel tasarımla arabanıza yenilik katan aksesuarları otoparcadepo.com’da kolayca bulup güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz. Aracınızın bakım montajlarını da özel yetkili servislerimizde yaptırabilmeniz mümkün. Online satış işine yeni bir boyut getiren Almila Otomotiv edindiği vizyon sayesinde her geçen gün müşteri sayısını arttırarak tüm Türkiye ye aracınıza dair her şeyi göndermeyi hedeflemekte olduklarını belirti.

Otomobilinizle ilgili hemen hemen her konuda destek alabileceğiniz telefon hattıyla da Almila Otomotiv‘den destek alıp oto yedek parça alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz. Onlarca farklı otomobil markası için 190 binden fazla garantili oto yedek parça çeşidini en iyi fiyat ve en iyi hizmet avantajı ile kapınıza kadar getiriyoruz dedi.

Paylaş