logo

MPA sigorta 25.yıl onur ödülü aldı

MPA sigorta 25.yıl onur ödülü aldı

 

Ak sigorta tarafından MPA Sigortaya 25.yıl onur ödülü verildi. Ödül hakkında bilgi veren MPA Sigorta genel müdürü Murat Kamil Arseven; kurulduğumuz günden bugüne müşteri odaklı hizmet anlayışıyla çalışmalarımızı sürdürmekteyiz, Ak sigortanın bize vermiş olduğu 25. Yıl ödülü bizleri onurlandırmıştır, dedi.

“Sigorta, vatandaşın birikimleriyle ülke ekonomisinin teminatı”

Arseven; tüketicinin binlerce liralık yatırımını, eşyasını sağlığını uygun prim oranlarıyla güvence altına alarak “Bireylerin gelecek güvencesi olarak edindikleri poliçelere ödedikleri primler, ülke ekonomisine de yatırım olarak geri dönüyor. Diğer bir deyişle sigorta, sadece kendi yatırımlarını değil ülke ekonomisine katkıda bulunarak geleceklerini de güvence altına alıyorlar. Bu nedenle, bu bilincin artırılması için başta sigorta sektörü olmak üzere herkes büyük görevler düşmektedir.

Arseven; MPA sigorta olarak kurulduğumuz günden bugüne müşteri odaklı hizmet anlayışından ödün vermeden çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Türkiye’nin önde gelen sigorta şirketleri AK SİGORTA ,LİBERTY SİGORTA ve UNİCO SİGORTA hizmet kalitesi, deneyim ve güvenceleriyle hareket eden şirketimiz, sigortacılığın her alanında daima sektördeki yenilikleri yakından takip etmeye devam etmektedir. Yangın Sigortası, Trafik kasko, Kasko, Genişletilmiş Kasko, Trafik Sigortası, Sağlık Sigortaları, Nakliyat Sigortası, Mühendislik Sigortası, Ferdi Kaza, Sorumluluk Sigorta hizmeti Konut sigortası ve YEDPA Ticaret merkezindeki firmalarımıza yönelik özel sigortalar hazırlayıp sunmaktayız.

Arseven; sigorta iş yükünün ve yaşamdaki riskin garanti belgesi sigortadır kalite, fiyat ve müşteri memnuniyeti ve güvenirlik başlıca prensimiz, İstikrarlı yol almak için müşterilerimizin her zaman yanındayız. Sektörde rekabet çok fazla istikrarlı büyümeyi yakalamak için doğru poliçeyi en iyi fiyatla sunmaktayız, verdiğimiz hizmet anlayışı ile sektörümüzdeki fiyat rekabetini azaltarak hizmeti ön plana çıkarmaktır, dedi.

Paylaş