logo

YEDPA ARSA VE TAPU İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

YEDPA ARSA VE TAPU İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

YEDPA Konferans salonunda YEDPA yönetim kurulu başkanı Salih Sami ATILGAN, tarafından YEDPA arsa ve tapu konularının görüşüldüğü sunum yapıldı.

YEDPA ARSASI TAPUSU YEDPA’LILARA HAYIRLI OLSUN

YEDPA Yönetim Kurulu Başkanı Salih Sami Atılgan, bütün toplantılarda ana gündem maddesi olarak yer alan YEDPA tapu sorunun yönetim olarak öncelikli ve en önemli görevimiz, geçen hafta itibari ile YEDPA 2. nolu arsa tapusu YEDPA adına verilmiştir. Tapu dağıtımında olduğu gibi YEDPA arsası ile ilgili önemli bir haber olduğunu belirti.

Atılgan; Özelikle imar barışının gündeme geldiği günden bu yana konuyu tüm muhatapları ile detaylı bir şekilde konuşarak gerek İstanbul’da gerek Ankara’da konuyu görüştük ve YEDPA’ya en iyi katkıyı sağlayacak şekilde sonuçlandırdık.

YEDPA Yönetimi olarak, sadece YEDPA’lılara değil, çevresine verdiği güvenle bölgenin sorunu olan ve 30 yılı aşkındır devam eden imar ıslah problemi çözümüne katkı sağlayarak çevresine de katkı sunmuş oldu. Herkesim için en uygun çözüm ortaya konulduğuna inanıyoruz, YEDPA’ya ve bölgemize hayırlı olmasını diliyoruz,dedi.

Paylaş